Facebook Pixel Εκνευρισμένος ο Μπέντο, τα "έχωσε" στη διαιτησία!
| 2017-03-02 22:49:00

Εκνευρισμένος ο Μπέντο, τα "έχωσε" στη διαιτησία!

Εκνευρισμένος ο Μπέντο, τα "έχωσε" στη διαιτησία!

Τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι δεν άφησαν αδιάφορο τον Πορτογάλο τεχνικ'ο του Ολυμπιακού. Διαβάστε το πρώτο σχόλιό του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Παρά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου, το οφσάιντ γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, αλλά και το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες εκνεύρισαν τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος σχολίασε αρνητικά τη διαιτησία στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι σήμερα, είχαμε τον έλεγχο, είχαμε τις ευκαιρίες, όμως το γκολ δεν ερχότανε παρόλο που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως καταφέραμε ν' αντιδράσουμε και να ισοφαρίσουμε. Αυτό έκανε πιο εύκολη τη δουλειά μας, καθώς ανεβήκαμε ψυχολογικά και πετύχαμε και δεύτερο τέρμα.

Το γκολ του Ατρόμητου θεωρώ πως δε θα έπρεπε να έχει μετρήσει, ήταν αντικανονικό. Σήμερα για ακόμα ένα παιχνίδι μείναμε με παίκτη λιγότερο. Δεν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει, να μένουμε σε τόσα ματς με 10.

Παρ' όλ' αυτά είχαμε ισορροπία στο παιχνίδι μας και φτάσαμε άξια στην πρόκριση»

Ερωτηθείς για το ποιον προτιμάει στον ημιτελικό, είπε: «Είναι λογικό για μένα να φτάνουν αυτές οι 4 ομάδες στα ημιτελικά. Η κλήρωση θα δείξει ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας. Θα δούμε τι θα γίνει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags