Facebook Pixel Τα θέλει... όλα ο Χατζηγιοβάνης!
| 2017-03-03 16:00:00

Τα θέλει... όλα ο Χατζηγιοβάνης!

Τα θέλει... όλα ο Χατζηγιοβάνης!

Η "αποκάλυψη" του εφετινού Παναθηναϊκού, Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε στη NOVA για την παρθενική του σεζόν του στο Τριφύλλι και τα όνειρά του με τους πράσινους.

Η φετινή έκπληξη του Παναθηναϊκού, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, επεσήμανε ότι το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος του «τριφυλλιού» στη σεζόν και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια.

«Δεν επηρεάζομαι από τη δημοσιότητα», τόνισε ο 19χρονος μεσοεπιθετικός και μίλησε, παράλληλα, στη Nova για το ματς με τη Βέροια και τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει στους «πράσινους» ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τον Αστέρα: «Έπρεπε να κερδίσουμε, αν χάναμε θα είχαμε πρόβλημα. Καταφέραμε να βάλουμε και γκολ στο τέλος. Είχαμε καλό σκορ από τον πρώτο αγώνα και δεν υπήρχε τόσο άγχος».

-τη νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για νίκη ακόμη και σε τέτοια παιχνίδια: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δεν είχε σημασία το ότι είχαμε κερδίσει 4-0 στο πρώτο ματς. Έπρεπε να δείξουμε καλό πρόσωπο, το κάναμε και καταφέραμε να κερδίσουμε».

-το ματς με τη Βέροια: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε διαφορετικά. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα κερδίσουμε. Περιμένουμε κλειστή άμυνα από τη Βέροια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να κάνουμε γκολ τις φάσεις που θα κάνουμε».

-το αν αποτελεί ευκαιρία για τίτλο το Κύπελλο: και την προσέγγιση που κάνουν στο πρωτάθλημα: «Ναι, το Κύπελλο είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία φέτος στη σεζόν, θέλουμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και περιμένουμε τώρα να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο. Θέλουμε κάθε ματς πρωταθλήματος για να είμαστε στα πλεί οφ».

-την πρώτη του επαγγελματική σεζόν: «Είναι κάτι που δεν το περίμενα. Είναι μια ωραία εμπειρία για εμένα, το απολαμβάνω και το ζω όσο είμαι στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω να είμαι για πολλά χρόνια ακόμα εδώ».

-το που μπορεί να φθάσει ο ίδιος: «Κάνω πολλά όνειρα και αυτό που σκέφτομαι είναι να γίνουμε πρωταθλητές και να είμαστε για πολλά χρόνια πρωταθλητές και να πάρουμε πολλά Κύπελλα. Και να πάμε στο Champions League και στο Europa League όσο πιο ψηλά γίνεται».

-το αν επηρεάζεται από τη δημοσιότητα: «Όχι δεν επηρεάζομαι, δεν ασχολούμαι. Κοιτάζω το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό και δουλεύω για το καλύτερο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags