Facebook Pixel Δήλωση Κουλούρη για Ολυμπιακό: "Για αυτό θέλουμε να τον κερδίσουμε"!
| 2017-03-04 13:06:00

Δήλωση Κουλούρη για Ολυμπιακό: "Για αυτό θέλουμε να τον κερδίσουμε"!

Δήλωση Κουλούρη για Ολυμπιακό: "Για αυτό θέλουμε να τον κερδίσουμε"!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ευθύμης Κουλούρης στην κάμερα της Nova:

Για το πως θα χαρακτήρισε την εβδομάδα που φεύγει: «Κακά τα ψέματα, είναι μια κακή εβδομάδα για εμάς. Ερχόμαστε από μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα και μία ήττα στο Κύπελλο. Μας χαροποιεί που περάσαμε στο Κύπελλο, δεν είμαστε ευχαριστημένοι όμως με τα αποτελέσματα που φέραμε. Τώρα έχουμε ένα ακόμα σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό, ένα ντέρμπι. Θέλουμε να πάρουμε το ντέρμπι, να ανέβει η ψυχολογία μας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, για τον κόσμο και γενικά για την ομάδα».

Για τα παιχνίδια με Ηρακλή και Ξάνθη: «Ήταν διαφορετικά παιχνίδια. Το πρώτο ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, είναι πολλά τα χρόνια που δεν έχουμε πάρει νίκη μέσα στο Καυτανζόγλειο. Θέλαμε τη νίκη, δεν παρουσιαστήκαμε όμως καλοί όπως και στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Είχαμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, από το πρώτο λεπτό δεν μπήκαμε καλά, χάσαμε το παιχνίδι. Κρατάμε το θετικό, το ότι περάσαμε στους «4» και τώρα περιμένουμε την κλήρωση».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τις κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Αυτό θα το συζητήσουμε μέσα στη ομάδα με τον προπονητή μας. Σίγουρα υπάρχει εξήγηση και πάντα θέλουμε να τη βρίσκουμε. Δεν ήρθαν τυχαία τα άσχημα αποτελέσματα. Δεν ήμασταν καλοί, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν ήμασταν όπως ήμασταν το προηγούμενο καιρό, όπως θέλουμε να παρουσιαστούμε στο ντέρμπι, όπως ο κόσμος θέλει, όπως εμείς θέλουμε και όπως μπορούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας».

Για το αν υπάρχει σωματική και ψυχολογική κόπωση: «Υπάρχει μεγάλη κούραση σε όλους τους παίκτες. Εδώ και δύο μήνες παίζουμε συνέχεια ανά τρεις ημέρες, δεν έχουμε σταματήσει, δεν θυμάμαι να έχουμε κάποια διακοπή για να ξεκουραστούμε στο μυαλό και στα πόδια μας και να ξεφύγουμε λίγο από αυτή τη ροή. Μαζί με τον Ολυμπιακό είμαστε οι ομάδες με τα περισσότερα παιχνίδια. Ήμασταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις, τώρα είμαστε σε δύο. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο και φυσικά μας ενδιαφέρει και το πρωτάθλημα. Η κούραση δεν θα μετρήσει όμως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όποια ομάδα το θέλει περισσότερο θα το πάρει και νομίζω πως αυτή η ομάδα θα είμαστε εμείς.

Για το ποιο είναι το… αντίδοτο για την κόπωση: «Θα πρέπει να είμαστε πιο κοντά σαν ομάδα, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να κοιτάξει ο καθένας από εμάς να κάνει το καλύτερο για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκος στο μυαλό και στα πόδια του. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια, πληρώνεις και το παραμικρό λάθος. Θέλουμε να ελαττώσουμε τα λάθη και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι, γιατί η κούραση είναι περισσότερη».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Θέλουμε τη νίκη. Αυτή θα κυνηγήσουμε, η καλύτερη ομάδα θα πάρει το ματς και νομίζω πως αυτή θα είμαστε εμείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags