Facebook Pixel Μύρτσος, τα πάντα όλα για το ντέρμπι!
| 2017-03-05 16:52:00

Μύρτσος, τα πάντα όλα για το ντέρμπι!

Μύρτσος, τα πάντα όλα για το ντέρμπι!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και με τον δικό του τρόπο ανέλυσε το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Τι είπε για Μπέντο, Κλάους και η φοβερή ατάκα για Μποτία!

Αναλυτικά:

«Βλέπω να υπάρχει μια ισορροπία και πιστεύω πως πολλά θα κριθούν από την κατάσταση που θα βρεθεί ο Πρίγιοβιτς. Δεν ξέρω αν ο Μποτία θα τελειώσει το παιχνίδι. Το ότι βγάζει 90λεπτο είναι λόγω της ομάδας που παίζει. Είναι ποδοσφαιρικός εγκληματίας. Πάει να χτυπήσει για να σκοτώσει. Δεν τη βρίσκει με τίποτα», ανέφερε.

«Ποιος Καμπιάσο; Με τους βετεράνους πρέπει να παίζει! Ποιος σοβαρός προπονητής θα βάλει τον Καμπιάσο κι όχι τον Μπουχαλάκη;», τόνισε.

Όσο για τις ευκαιρίες που δίνει στους νέους, είπε: «Δεν θα έπρεπε να έρθει ένας Πορτογάλος για να κάνει το αυτονόητο. Ο Μποτία και ο Ντα Κόστα τι περισσότερο έχουν από τον Νικολάου; Ή ο Ρομαό από τον Ρέτσο και ο Ελιουνούσι από τον Μανθάτη;».

Σχολιάζοντας την αφλογιστία των Καρντόσο και Κλάους είπε: «Ο Καρντόσο και ο Κλάους υπήρξαν μεγάλοι σκόρερ, αλλά τώρα δεν έχουν ψυχολογία. Είναι σε κακό φεγγάρι και δύσκολα βγαίνει από εκεί ένας επιθετικός».

Όσο για τα παράπονα των οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ; «Στον Ολυμπιακό γκρινιάζουν και η ομάδα είναι πρώτη με διαφορά στο πρωτάθλημα και μέσα στους άλλους δύο στόχους, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε δύο στραβά αποτελέσματα και άρχισε πάλι η μουρμούρα. Αυτό είναι ακαταλαβίστικο και δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εμφανιστούν οι ομάδες».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags