Facebook Pixel Δήλωση-φωτιά για το μέλλον του Τσόρι!
| 2017-03-06 23:40:00

Δήλωση-φωτιά για το μέλλον του Τσόρι!

Δήλωση-φωτιά για το μέλλον του Τσόρι!

Ποια πιθανή εξέλιξη για τη συνέχεια της καριέρας του Αργεντινού προδίδουν οι δηλώσεις συμπατριώτη του;

Η φετινή σεζόν δεν είναι και η καλύτερη στην καριέρα του Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος παραγκωνίστηκε από τον Πάουλο Μπέντο, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν σενάρια περί πιθανής επιστροφής του στη Ρίβερ Πλέιτ.

Μάλιστα, χθες ο προπονητής της αργεντίνικης ομάδας, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, πήρε για πρώτη φορά θέση σχετικά με όσα ακούγονται και αποκάλυψε ότι όντως οι "εκατομμυριούχοι" εξετάζουν την περίπτωση του Τσόρι, αλλά υπό προϋποθέσεις.

«Αρχικά, κοιτάζουμε την ποδοσφαιρική κατάσταση του Τσόρι αυτήν την στιγμή. Δεν θα ανοίξουμε την πόρτα για να την ανοίξουμε. Έπειτα, πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τις απαιτήσεις της Ρίβερ Πλέιτ. Το να επιστρέψεις στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής είναι κάτι δύσκολο, οπότε πρέπει να έχουμε νέα»,τόνισε σχετικά ο Γκαγιάρδο.

Βέβαια, η χθεσινή ημέρα δεν έχει… καμία σχέση με τη σημερινή, αφού ο πλέον ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού και έτσι πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, Βασίλης Βούζας, θα επαναφέρει τον Τσόρι στα βασικά πλάνα της ομάδας ή όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags