Facebook Pixel Φοβερός Μιλόβεγιτς, αποκάλεσε τον εαυτό του... Χάρι Πότερ!
| 2017-03-07 00:40:00

Φοβερός Μιλόβεγιτς, αποκάλεσε τον εαυτό του... Χάρι Πότερ!

Φοβερός Μιλόβεγιτς, αποκάλεσε τον εαυτό του... Χάρι Πότερ!

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την τρομερή ατάκα για το... μαγικό του ραβδί

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Το ματς είχε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί. Αυτό που περιμέναμε από την ΑΕΚ, αυτό είδαμε. Κάναμε κάποια επιπόλαια πράγματα στο παιχνίδι. Όταν παίζεις με την ΑΕΚ, μια καλή ομάδα, με παίκτες που είναι καλοί χειριστές της μπάλας, είναι δύσκολο. Διορθώσαμε κάποια πράγματα στο ημίχρονο, είχαμε και την ατυχία με τον τραυματισμό του Φούντα. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι και νομίζω ότι ο πραγματικός Πανιώνιος είναι αυτός του δευτέρου ημιχρόνου. 

Αν με ρωτήσετε τι έλειψε στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω ότι φάνηκε πως ο Μασούντ δεν είχε παιχνίδια και δεν του έβγαιναν κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι αυτή είναι η εικόνα του παιχνιδιού, είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτοί ήμασταν εμείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που τα έδωσαν όλα. Είναι μεγάλη χαρά να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό. Μακάρι να μπορείς να παίζεις κάθε Κυριακή σε αυτό το κοινό, γιατί αυτά τα παιχνίδια σε κάνουν παίκτη. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα και προχωράμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια». 

Για το αν ο ενθουσιασμός δημιουργεί πίεση στους παίκτες:

«Δεν σας κρύβω ότι σίγουρα... Όταν αρχίσεις να ανεβαίνεις μια σκάλα πρέπει να είσαι έτοιμος να το κάνεις. Τα παιδιά αξίζουν να βρίσκονται εκεί που είναι. Όσο ανεβαίνεις ψηλά... Και στη φύση έτσι είναι... Θα πρέπει να μπορείς να το χειριστείς. Αλλά γι αυτό είναι όμορφος ο πρωταθλητισμός... Να κυνηγάς το να πηγαίνεις ψηλά. Εμείς είμαστε σταθεροί, πατάμε καλά στη γη. Είπα στους παίκτες μου ότι σκεφτείτε στην Αγγλία πως κάθε Τετάρτη και Κυριακη δίνουν τέτοια παιχνίδια. Έτσι γίνεσαι παίκτης». 

Για το αν έδωσε οδηγία στους παίκτες του να παίξουν από αριστερά λόγω της απουσίας κλασσικού δεξιού μπακ στην ΑΕΚ:

«Δεν μπορώ να σας πω τι οδηγίες τους έδωσα, γιατι μάλλον θα παίξουμε πάλι με την ΑΕΚ». 

Για το τι έκανε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο:

«Μαγικό ραβδί! Χάρυ Πότερ... Εμείς σχεδιάζουμε, αλλά σχεδιάζει και η ΑΕΚ. Έχουμε ένα πλάνο, αλλά πρέπει να διορθώνεις. Κάναμε απλά πράγματα. Εκεί που έπρεπε να διώξεις, δεν διώχναμε, εκεί που έπρεπε να δώσεις πάσα, δεν δίναμε». 

Για το αν μετά τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ μπορεί οι παίκτες του να υποτιμήσουν τη Λάρισα:

«Κακά τα ψέματα, ο Πανιώνιος δεν έχει γίνει Μπαρτσελόνα. Το σεβόμαστε ότι η Λάρισα είναι καλή ομάδα, με καλό προπονητή και αυτοί παλεύουν για την σωτηρία. Ήδη πρέπει να ξεχάσουμε. Αυτό είναι το μυστικό: να έχεις την ίδια σοβαρότητα. Οι παίκτες μου ήδη το έχουν κάνει και νομίζω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανένα...». 

Για το αν σκέφτεται κάποιους βαθμούς που έχασε η ομάδα του, που θα την έβαζαν πιο δυνατά στο παιχνίδι του τίτλου:

«Νομίζω ότι δεν σκέφτομαι έτσι. Δεν μπορείς να κοιτάς έτσι στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχουμε χάσει βαθμούς, αλλά όλα στο ποδόσφαιρο είναι όλα δανεικά. Κάπου που άξιζες να πάρεις βαθμούς, δεν πήρες και τους πήρες αλλού. Το θέμα είναι να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι, να παλεύουν τα παιδιά και ο κόσμος να είναι ευχαριστημένος. Σίγουρα τα όνειρα είναι όνειρα, αλλά είπα ότι πατάμε γερά στη γη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags