Facebook Pixel Μάθατε τι είπε ο Βαρούχας για Σιδηρόπουλο και το Άρσεναλ - Μπάγερν;
| 2017-03-08 11:04:00

Μάθατε τι είπε ο Βαρούχας για Σιδηρόπουλο και το Άρσεναλ - Μπάγερν;

Μάθατε τι είπε ο Βαρούχας για Σιδηρόπουλο και το Άρσεναλ - Μπάγερν;

Πολύς ντόρος έχει γίνει από χθες (7/3) με τις αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα της Άρσεναλ με την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέχρι και ο Αρσέν Βενγκέρ διαμαρτυρήθηκε μετά το τέλος του ματς, που βρήκε νικήτρια την Μπάγερν με 5-1, για τις αποφάσεις του Έλληνα ρέφερι και κυρίως για το πέναλτι που δόθηκε στους Βαυαρούς, αλλά και την κόκκινη κάρτα στον Κονσιελνί.

Πάντως, ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στο sportfm.gr, τόνισε ότι ο Σιδηρόπουλος είχε δίκιο σε όλες τις αποφάσεις που πήρε στο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportfm.gr ο Παναγιώτης Βαρούχας:

Για τη φάση του 33’ που ζητάει πέναλτι η Άρσεναλ: «Σε αυτή την φάση κακώς διαμαρτύρεται για πέναλτι η Άρσεναλ. Ο αμυντικός της Μπάγερν κόβει καθαρά και πετάει τη μπάλα κόρνερ με το αριστερό του πόδι. Ο Καλογερόπουλος που είναι στα δύο μέτρα έχει τον έλεγχο της φάσης και σωστά δεν υποδεικνύει παράβαση αφού δεν υπάρχει»

Για την φάση του πέναλτι της Μπάγερν: «Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει επαφή. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο διαιτητής δεν έχει δυναμόμετρο να δει αν είναι δυνατό ή όχι το σπρώξιμο. Υπάρχει όμως παράβαση. Πρέπει να σημειώσουμε ότι με την τροποποίηση του κανονισμού, η οποιαδήποτε απώθηση, είτε είναι τράβηγμα, είτε είναι σπρώξιμο, είναι κόκκινη. Σωστά ο Σιδηρόπουλος αποβάλει τον παίκτη. Το μόνο λάθος εδώ είναι ότι βιάστηκε να βγάλει κίτρινη, αλλά και πάλι με τη συμβολή του Καλογερόπουλου, παίρνει τη σωστή απόφαση».

Για τις διαμαρτυρίες της Άρσεναλ για οφσάιντ του Λεβαντόφσκι στη φάση του πέναλτι: «Ο Βενγκέρ διαμαρτύρεται για οφσάιντ του Λεβαντόφσκι στη φάση που κερδίζει το πέναλτι. Πρέπει να πούμε ότι στα τέσσερα από τα πέντε γκολ της Μπάγερν υπάρχει υποψία οφσάνιντ, αλλά σε όλες τις περιπτώσεις ο Ευθυμιάδης παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Βλέπουμε ότι σε ένα δύσκολο ματς, σε ένα μεγάλο παιχνίδι ο Ευθυμιάδης ήταν άριστος, σε αντίθεση με την Ελλάδα που επανειλημμένως έχει κάνει λάθη. Είναι ένα θέμα προς συζήτηση αυτό, το γεγονός ότι οι διαιτητές στο εξωτερικό βλέπουν διαφορετικά τα παιχνίδια σε σχέση με το πρωτάθλημα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags