Facebook Pixel Χίλια μπράβο στην ΑΕΚ για την πρωτοβουλία της!
| 2017-03-08 19:47:00

Χίλια μπράβο στην ΑΕΚ για την πρωτοβουλία της!

Χίλια μπράβο στην ΑΕΚ για την πρωτοβουλία της!

Διαβάστε για το σπουδαίο φιλικό αγώνα που θα δώσει η Ένωση στις 13 Μαρτίου!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα δώσει φιλικό με την Εθνική ομάδα προσφύγων!

Αναλυτικά:

"13 Μαρτίου: Φιλικό αλληλεγγύης! Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Εθνική Ομάδα Προσφύγων!

Σε μια κίνηση ανάδειξης της αλληλεγγύης και της αρμονικής συνύπαρξης μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού, οι Ακαδημίες της ΠΑΕ ΑΕΚ δίνουν τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017 φιλικό αγώνα με ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Προσφύγων, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα θα φιλοξενηθεί στις 13 Μαρτίου και ώρα 17:00 ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αλληλεγγύης. Oι μικτές ακαδημίες της ΑΕΚ (με ποδοσφαιριστές 16-20 ετών) αναμετρώνται με την Εθνική Ομάδα Προσφύγων από τα Κέντρα Φιλοξενίας στο Σχιστό και τον Ελαιώνα.

Η Εθνική Ομάδα Προσφύγων αποτελεί πρωτοβουλία των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού Πύρρος Δήμας, στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που υλοποιούν οι δυο φορείς στα Κέντρα Φιλοξενίας με σκοπό την αποφόρτιση και εκγύμναση νέων προσφύγων και μεταναστών.

Ο αγώνας αλληλεγγύης αποτελεί μέρος των δράσεων έμπρακτης προσφοράς στους πρόσφυγες της ΠΑΕ ΑΕΚ και συνέχεια της δωρεάς αθλητικού υλικού στην Εθνική ομάδα Προσφύγων.

Ο αγώνας διοργανώνεται με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο πλαίσιο των δράσεών της για την ενδυνάμωση και ένταξη των προσφύγων στην τοπική κοινότητα.
Τον φιλικό αγώνα αλληλεγγύης στα Σπάτα θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και Μεταναστευτικής πολιτικής.

Είμαστε μαζί με τους πρόσφυγες #WithRefugees
Ενώνουμε τη φωνή μας στο WithRefugees.org "

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags