Facebook Pixel Τι είπε ο Βούζας για Λεάλι και η... μπηχτή σε Μπέντο!
Ποδόσφαιρο
| 2017-03-10 02:25:00

Τι είπε ο Βούζας για Λεάλι και η... μπηχτή σε Μπέντο!

Τι είπε ο Βούζας για Λεάλι και η... μπηχτή σε Μπέντο!

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας

Ο Βασίλης Βούζας στάθηκε μεν στο λάθος του Λεάλι που έφερε την ισοφάριση της Μπεσίκτας χαρακτηρίζοντάς το κομβικό, ωστόσο ύψωσε... ασπίδα στον Ιταλό τερματοφύλακα τονίζοντας ότι είχε καλή παρουσία με εξαίρεση αυτή τη φάση.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός πέταξε και το... καρφί του για τον Πάουλο Μπέντο επισημαίνοντας την απόψή του ότι όλοι οι παίκτες θα πρέπει να υπολογίζονται, σε αντίθεση με την πρακτική του Πορτογάλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το ότι το πρόσωπο είναι ο Λεάλι λόγω του λάθους του και την τακτική του αγώνα: Όπως είπατε και εσείς μέχρι τότε δεν είχαμε δεχθεί καμία απειλή. Τακτικά ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι σωστά παρότι όπως είδαμε στο β' μέρος η Μπεσίκτας χρησιμοποιεί την κατοχή για να αποσυντονίσει τον αντίπαλο. Στο σημείο που δεχθήκαμε το γκολ επηρέασε αρκετά την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθησή μας. Ο αντίπαλος με την κατοχή μπάλας έγινε πιο απειλητικός και με επιθέσεις με διάφορους τρόπους.
 
Για τον Καμπιάσο και την συμβολή του: Νομίζω ότι η παρουσία του ήταν θετική και δεν μιλάω μόνο για το γκολ. Συνολικά για το πως λειτούργησε. Είναι ένας επαγγελματίας και πολύ καλός παίκτης που για 70 λεπτά έδειξε πως μπορεί να σταθεί σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Και αυτό παρότι δεν είχε αγωνιστικά λεπτά.
 
Για το στήσιμο του Ολυμπιακό και εάν αδίκησε τον εαυτό του: Εάν αφαιρέσουμε το λάθος που έγινε νομίζω γενικά η εικόνα της ομάδας και η προσπάθεια όλη δικαιώνει όσους θεωρούν πως η ομάδα μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε πολύ καλές ομάδες όπως η Μπεσίκτας. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους παίκτες. Έβγαλαν αντίδραση, στάθηκαν με αξιώσεις και σε κανένα σημείο δεν έδειξαν πως υπολείπονται των αντιπάλων τους.
 
Για το επιθετικό σκέλος του Ολυμπιακού και τις λίγες του φάσεις: Εάν δούμε και την συνολική απόδοση της άλλης ομάδας σίγουρα θα έπρεπε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Εγώ είμαι πολύ λίγο χρόνο στην ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό. Νομίζω και κατοχή είχαμε και μπροστά βγήκαμε. Νομίζω ότι υπάρχει βελτίωση και με δουλειά και τακτική προσέγγιση μπορούμε να δούμε πιο καλές πρωτοβουλίες.
 
Για τον Λεάλι και την εικόνα του: Νομίζω ότι με εξαίρεση αυτό το λάθος η παρουσία του Λεάλι ήταν καλή. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε. Το θέμα είναι πως σε αυτό το επίπεδο το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να το πληρώσεις.
 
Για το εάν το 1-1 δίνει προβάδισμα σε Μπεσίκτας: Θα προτιμούσα ένα αποτέλεσμα χωρίς να δεχθούμε ένα τέρμα. Σίγουρα έχει ένα πλεονέκτημα η Μπεσίκτας αλλά θα έχει ένα παραπάνω άγχος γιατί θα θέλει να σκοράρει και να παίξει καλά μπροστά από το κοινό της. Θα δούμε το πως θα διαχειριστούμε το ματς αυτό. Σήμερα εμείς πάντως δείξαμε πως ανήκουμε στην ευρωπαϊκή ελίτ έτσι όπως αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με τριπλάσιο μπάτζετ και άλλες δυνατότητες.
 
Για την συνέχεια και την στήριξη του κόσμου: Είναι σίγουρο ότι πιστεύω στις δυνατότητες των παικτών. Θεωρώ ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες όπως έχω ήδη πει. Όπως ο Καμπιάσο. Με δουλειά και βρίσκοντας αυτοπεποίθηση στόχος είναι να είμαστε μέσα στους 3 στόχους και του τίτλους που μπορούμε να κυνηγήσουμε. Παράλληλα να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας. Καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα εδώ και μας συμπαραστάθηκε με σωστό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε να τον ευχαριστήσουμε με την εκπλήρωση των στόχων μας.
 
Για την αναγκαστική αλλαγή του Μποτία και πόσο διαφοροποίησε τα πλάνα του: Ναι έχετε δίκιο. Δεν ήταν προγραμματισμένη η αλλαγή του Μποτία. Άλλαξε και την προσέγγισή μας για μετά. Συμβαίνουν και αυτά. Αρκετοί παίκτες έχουν παίξει πολύ και δίχως το ανάλογο ροτέισον. Αλλιώς το σχεδιάζαμε και αλλιώς μας βγήκε. Ίσως και να μην άλλαζε κάτι μετά το λάθος. Ίσως να έπρεπε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Παίζαμε πίσω από την μπάλα και αυτό επιβάρυνε κάποιους παίκτες όπως τον Μανθάτη και τον Φορτούνη.
 
Για την δική του πρώτη προπονητική παρουσία, τα συναισθήματά του και την συνέχεια: Σίγουρα αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει να ευχαριστήσω και τον κόσμο για την συμπαράσταση. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς. Δεν έχουμε περιθώρια. Είναι μία δύσκολη περίοδος διότι έχουμε σερί αγώνες και κούραση. Να σταματήσουν οι όποιοι πανηγυρισμοί και να δούμε τον Ατρόμητο. Θεωρώ ότι είναι θετική η πρώτη μου παρουσία αλλά υπάρχει και συνέχεια και ελπίζω να πάμε καλύτερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags