Facebook Pixel Αποκαλύψεις Καρεμπέ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού – Αυτούς θέλω στο Λιμάνι!
| 2017-03-10 18:53:00

Αποκαλύψεις Καρεμπέ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού – Αυτούς θέλω στο Λιμάνι!

Αποκαλύψεις Καρεμπέ για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού – Αυτούς θέλω στο Λιμάνι!

Ο σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού εξηγεί πως θα κινηθούν μεταγραφικά το καλοκαίρι οι Πειραιώτες, αναλύει το πλάνο που υπάρχει, ενώ αποκαλύπτει (με ονόματα) ποιους δύο παίκτες θέλει να φέρει στο Λιμάνι!

Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι με την Μπεσίκτας και το 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τη δέυτερη… μονομαχία την ομάδα, για τις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι, αλλά και για τους παίκτες των Τούρκων που θα ήθελα να φέρει και …σήμερα κιόλας στο Λιμάνι!

«Πριν το 1-1 προτιμούσαμε να αμυνθούμε, αλλά η Μπεσίκτας μπήκε δυνατά στη Β' μέρος», ανέφερε για το χθεσινό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη και συνέχισε: «Από εκείνο το σημείο και μετά, έπρεπε να ήμασταν προσεκτικοί. Η ομάδα μας είχε αλλάξει προπονητή και χάσαμε την επιθετικότητά μας στο δεύτερο ημίχρονο».

 Για τη ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη ο Καρεμπέ ανέφερε:

«Η Μπεσίκτας θα παίζει στην έδρα της, θα είναι φυσικά το φαβορί, αλλά θα κάνουμε το παν για την πρόκριση, παίρνοντας και τη νίκη αν χρειαστεί. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε εκεί. Θα κάνουμε το παν για τη νίκη ή για μια ισοπαλία με πιο πολλά γκολ από το 1-1», τόνισε και απάντησε σχετικά με το εάν θα έπαιρνε κάποιον παίκτη από την Μπεσίκτας.

«Σέβομαι όλους τους παίκτες, αλλά θα ήθελα να δω τους Αμπουμπακάρ και Ατίμπα στον Ολυμπιακό. Η Μπεσίκτας έχει ποιοτικούς παίκτες, ο πρόεδρός μας Βαγγέλης Μαρινάκης το ξέρει αυτό, αλλά θα πρέπει να ελέγχουμε και τους κανονισμούς του Financial Fair Play. Δεν μπορούμε να κάνουμε τις μεταγραφές πολύ μεγάλων ομάδων όταν είμαστε στη μεταγραφική περίοδο. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα μπάτζετ σύμφωνα με τους κανόνες».

Τέλος ο Γάλλος αναφέρθηκε στον επόμενο τεχνικό του Ολυμπιακού: «Θέλουμε τους παίκτες να επικεντρωθούν στο υπόλοιπο της σεζόν. Θα συνεχίσουμε με τον τεχνικό των Ακαδημιών, κ. Βούζα και όταν ο πρόεδρος, κ. Μαρινάκης αποφασίσει να πάρει νέο προπονητή, θα αναλάβει δράση. Ίσως στο μέλλον υπάρξει στη λίστα μας Τούρκους τεχνικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags