Facebook Pixel Ο Μανθάτης μιλάει για Βούζα και... ανατριχίλα!
| 2017-03-11 14:40:00

Ο Μανθάτης μιλάει για Βούζα και... ανατριχίλα!

Ο Μανθάτης μιλάει για Βούζα και... ανατριχίλα!

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στον προπονητή του, τον οποίο γνωρίζει καλά, αλλά και γιατί... ανατρίχιασε στο ματς με την Μπεσίκτας!

Αναλυτικά, ο Γιώργος Μανθάτης μίλησε για:

-τη συμμετοχή του στο ματς με την Μπεσίκτας: «Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αγωνίστηκα βασικός σε ένα ματς των ‘16’ του Europa League και ήταν πολύ σημαντικό αυτό. Προσπάθησα να τα δώσω όλα. Ο κόσμος μας ήταν δίπλα μας παρά τις ατυχείς συγκυρίες τον τελευταίο καιρό. Πήραμε την ισοπαλία και όλα θα κριθούν στην Κωνσταντινούπολη».

-το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Σίγουρα, το πιστεύουμε. Αφού υπάρχουν ελπίδες, υπάρχουν περιθώρια για την πρόκριση, αλλά προέχει το ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα».

-το ματς με τον Ατρόμητο: «Είναι πολύ καλή ομάδα, παραδοσιακά μας δυσκολεύει, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Ο Ατρόμητος είναι καλός αντίπαλος, προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες, έχει καλό προπονητή κι εμείς βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο και αφήνουμε πίσω μας τα κακά αποτελέσματα».

-τη συνεργασία με τον Βασίλη Βούζα: «Είμαστε μαζί δύο χρόνια και φέτος δεν ανεβήκαμε μόνο εμείς οι νέοι παίκτες, αλλά και ο προπονητής μας. Είναι ένας καλός προπονητής, έχει πάρα πολλές γνώσεις, ξέρει το ποδόσφαιρο και αυτό που ζητά τις πρώτες μέρες είναι τα βασικά, που στην ουσία είναι και τα πιο σημαντικά».

-την παρουσία του κόσμου την Πέμπτη: «Έτσι είναι ο κόσμος, πάντα θα σε υποστηρίζει, ανεξάρτητα από καλά ή κακά αποτελέσματα. Ο παλμός ήταν φανταστικός και ειδικά όταν μπήκε το γκολ ανατρίχιασα που σηκώθηκε όλο το γήπεδο. Τους ευχαριστούμε που ήταν δίπλα μας μετά από κάποια κακά αποτελέσματα».

-την ευχή του για τα γενέθλια του Ολυμπιακού: «Χρόνια Πολλά στον Ολυμπιακό, εύχομαι πάντα τα καλύτερα, πάντα νίκες και επιτυχίες». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags