Facebook Pixel Σαρώνει στις μεταγραφές ο Φρέιτας!
| 2011-07-07 11:11:00

Σαρώνει στις μεταγραφές ο Φρέιτας!

Σαρώνει στις μεταγραφές ο Φρέιτας!

Στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να κάνει πολλά πράγματα στις μεταγραφές ο Κάρλος Φρέιτας, αλλά στη Σπόρτινγκ σαρώνει!

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟ, έχει εδώ και καιρό γυρίσει στην πατρίδα του και κάνει τη μια μεταγραφή μετά την άλλη στην ομάδα της Λισαβόνας. Βέβαια, έχει τα λεφτά για να το καταφέρει. Μάλιστα έχει πάρει στα "λιοντάρια" και παίκτες που είχε ως στόχους στο "τριφύλλι" όπως ο Σχααρς και ο Ρινάουντο.

Ως τώρα ο Φρεϊτας έχει φτάσει τις 12 μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι!

Με αυτόν τεχνικό διευθυντή, η Σπόρτιγκ έχει αποκτήσει ως τώρα του Μπεκ (Μαρίτιμο), τον 19χρονο Κολομβιανό Σαντιάγο Αρίας από την Εκιδάδ του Εκουαδόρ, τον Περουβιανό Αλμπέρτο Ροδρίγες από τη Μπράγκα και έχει κάνει "μπαμ" με τους Ονιέγου από τη Μίλαν, Τουράν από τη Γκρενόμπλ, Αγκιάρ από την Ντιναμό Μόσχας, Φαμπιάν Ρινάουντο από τη Χιμνάσια λα Πλάτα, Σταϊν Σχααρς από την ΑΖ Αλκμααρ, Ντιέγκο Ρούμπιο από την Κόλο Κόλο, Αντρέ Καρίγιο από την Αλιάνζα Λίμα, Ρίκι Φαν Φόλκσβίνκελ από την Ουτρέχτη και το σούπερ μπαμ με τον Βαλέρι Μποζίνοφ από την Πάρμα.

Το ποιοι θα του βγουν είναι μια άλλη ιστορία. Στο ποδόσφαιρο πολλά είναι και θέμα συγκυριών. Το σίγουρο είναι πως όταν υπάρχουν λεφτά και ελευθερία κινήσεων τότε και οι μεταγραφές γίνονται πιο εύκολα.

Στον φετινό ΠΑΟ οι συγκρίσεις για την ώρα προκαλούν θλίψη...

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags