Facebook Pixel Άγριο ξύλο στην Κύπρο! Επεισόδια, τραυματισμοί και συλλήψεις πριν από την έναρξη του ΑΕΛ-Απόλλων!
| 2017-03-12 17:00:00

Άγριο ξύλο στην Κύπρο! Επεισόδια, τραυματισμοί και συλλήψεις πριν από την έναρξη του ΑΕΛ-Απόλλων!

Άγριο ξύλο στην Κύπρο! Επεισόδια, τραυματισμοί και συλλήψεις πριν από την έναρξη του ΑΕΛ-Απόλλων!

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες (11/3) πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ΑΕΛ-Απόλλων για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Πριν από την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΛ – Απόλλων, προκλήθηκαν επεισόδια στην είσοδο Αρ. 1 της δυτικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου. Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 το απόγευμα, μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, έσπρωξαν τους επιτηρητές ασφαλείας που βρίσκονταν και επιτηρούσαν την πιο πάνω είσοδο και αφού παρέμειναν στο εσωτερικό χώρο της εισόδου, επιχείρησαν να την κλείσουν, με σκοπό να παρεμποδίσουν την είσοδο των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Τα μέλη της Αστυνομίας επιχειρώντας να εισέλθουν εντός της εισόδου Αρ. 1, δέχθηκαν επίθεση από μερίδα οπαδών του Απόλλωνα. Για αποκατάσταση της τάξης, επενέβη αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι πλείστοι από τους συγκεκριμένους οπαδούς να τραπούν σε φυγή.

Επίσης, στον ίδιο χώρο μετέβη και η αντιοχλαγωγική ομάδα της ΜΜΑΔ, τα μέλη της οποίας, δέχθηκαν επίθεση από τους εν λόγω οπαδούς, με ξύλα, πέτρες και πλαστικά μπουκάλια. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν τρία μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επισκέφθηκαν τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σε σχέση με τα πιο πάνω επεισόδια συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα (στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα), τρία πρόσωπα. Πρόκειται για άτομα, ηλικίας 20, 24 και 29 χρόνων αντίστοιχα, όλοι από τη Λεμεσό, τα οποία τέθηκαν υπό κράτηση. Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags