Facebook Pixel Απίθανη αποκάλυψη για Μέσι, Σουάρες και... τουαλέτα!
| 2017-03-14 13:27:00

Απίθανη αποκάλυψη για Μέσι, Σουάρες και... τουαλέτα!

Απίθανη αποκάλυψη για Μέσι, Σουάρες και... τουαλέτα!

Δεν μπορείτε να φανταστείτε που οδηγήθηκε μια απλή και καθιερωμένη συνέντευξη των δύο άσων της Μπαρτσελόνα...

Η συζήτηση του Ουρουγουανού δημοσιογράφου του Canal 10 με τον Λιονέλ Μέσι και τον Λουϊς Σουάρες κυλούσε ομάλα. Ηταν μια «ανάλαφρη» συνέντευξη, με ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική ζωή των δύο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, για κινηματογράφο, μαγειρική, αυτοκίνητα.

Η είδηση, όμως, βγήκε όταν ο δημοσιογράφος έθεσε ερωτήματα περί... τουαλέτας! Εκεί οι δύο συμπαίκτες διαπίστωσαν με έκπληξη ότι έχουν την ίδια συνήθεια: ο,τι οι περισσότεροι άνδρες στον κόσμο κάνουν όρθιοι, ο Μέσι και ο Σουάρες το κάνουν καθιστοί. Και δεν αναφερόμαστε στο ντους!

«Σοβαρά μιλάς; Κι εσένα σου αρέσει να κάθεσαι; Κι εμένα το ίδιο!» είπε ο Μέσι όταν άκουσε πρώτος την απάντηση του Σουάρες! Φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα άρεσε και στους δύο, αφού... επεκτάθηκαν και σε λεπτομέρειες: «Είναι πιο άνετα έτσι. Ειδικά όταν σηκώνεσαι το πρωί και είσαι ακόμα με τα μάτια κλειστά, αράζεις εκεί και όλα είναι μια χαρά»!

Εκτός από το γήπεδο, λοιπόν, όπου αποτελούν τα δύο τρίτα της ασυναγώνιστης τριπλέτας MSN (Ν, για τον Νεϊμάρ), οι Μέσι και Σουάρες βρίσκονται με... κλειστά μάτια και στο μέρος όπου ακόμα κι οι βασιλείς πηγαίνουν μόνοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags