Facebook Pixel Αποστολή... Μπέντο έβγαλε ο Βούζας: Τεράστια έκπληξη - Ποιον άφησε εκτός μάχης από τη ρεβάνς με Μπεσίκτας
| 2017-03-14 15:49:00

Αποστολή... Μπέντο έβγαλε ο Βούζας: Τεράστια έκπληξη - Ποιον άφησε εκτός μάχης από τη ρεβάνς με Μπεσίκτας

Αποστολή... Μπέντο έβγαλε ο Βούζας: Τεράστια έκπληξη - Ποιον άφησε εκτός μάχης από τη ρεβάνς με Μπεσίκτας

Ο Έλληνας τεχνικός θύμισε λίγο τον προκάτοχό του στον πάγκο του Ολυμπιακού και άφησε εκτός αποστολής τον...

... Όσκαρ Καρντόσο! Ένας παίκτης που δεν συγκέντρωνε πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά όπως και να το κάνουμε ο Ολυμπιακός πηγαίνει για να κυνηγήσει το γκολ.

Και έστω και για να συμμετάσχει στο τέλος, ώστε να βοηθήσει να πιέσει η ομάδα του ακόμα και ως δεύτερος σέντερ φορ, θα μπορούσε να είχε θέση στην αποστολή!

Έχοντας ως μοναδική απουσία τον τραυματία Βιάνα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι-ρεβάνς με την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του UEFA Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το πρωί της Τρίτης την τελευταία τους, εν Ελλάδι προπόνηση, ενώ την Τετάρτη, στην Τουρκία, θα προπονηθούν και στη Vodafone Arena.

Ο Βασίλης Βούζας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, προκειμένου εκείνοι να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, για τον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας. Αναλυτικά:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags