Facebook Pixel Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις Ακαδημίες - Τι γίνεται με το «ψαλίδι», επιβεβαίωση Sportdog
| 2017-03-14 17:45:00

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις Ακαδημίες - Τι γίνεται με το «ψαλίδι», επιβεβαίωση Sportdog

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις Ακαδημίες - Τι γίνεται με το «ψαλίδι», επιβεβαίωση Sportdog

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πληροφορίες για το μέλλον των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ήρθε σήμερα η επίσημη τοποθέτηση πάνω στο θέμα.
 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης της τοποθετήθηκε για το θέμα των Ακαδημιών, το οποίο σας παρουσίασε ο SportDog το βράδυ της Δευτέρας.

Η πράσινη ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τελικά θέμα κατάργησης κάποιου τμήματος (υπήρχαν πληροφορίες για όλα τα τμήματα από την Κ15 και κάτω και να διατηρηθούν μόνο οι Κ15, Κ17 και Κ19), αφού αποτελεί πάγια τακτική του συλλόγου να στηρίζεται στα δικά της παιδιά εδώ και χρόνια βεβαίως.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι ενδιαφέρον: η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει την πληροφορία περί κατάργησης κάποιου τμήματος, το οποίο σε τελική ανάλυση ποτέ δεν αναφέραμε ότι θα γίνει τελεσίδικα. Ο Sportdog, μετέφερε στους αναγνώστες του τη σκέψη των ανθρώπων της ΠΑΕ, και μόνο αυτή, χωρίς ποτέ να κάνει λόγο για ειλημμένες αποφάσεις.

Ωστόσο, ιδιαίτερη σημασία αποκτά το γεγονός ότι στο ίδιο ρεπορτάζ του Sportdog, γίνεται λόγος για γερό «ψαλίδι 40%» που θα υπάρξει στο κόστος των Ακαδημιών. Πληροφορία στην οποία δεν γίνεται καμία αναφορά στην ανακοίνωση του τριφυλλιού. Προφανώς, για να μην συμβαίνει αυτό (σ.σ. ούτε κουβέντα για το γερό ψαλίδι), μάλλον η πληροφορία μας δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα…

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν έστω και σποραδικά δημοσιεύματα για το μέλλον της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα για διάλυση ομάδων και απαξίωση του φυτωρίου του συλλόγου. Είναι απορίας άξιο πώς μπορούν να προκύπτουν τέτοια αναληθή δημοσιεύματα όταν εδώ και ημέρες επισήμως έχουν ανακοινωθεί δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε ηλικίες που σύμφωνα με τους «εφευρέτες» θα καταργούσαμε ομάδες.

Ο διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Τάκης Φύσσας τοποθετήθηκε σχετικά: «Ουδέποτε τέθηκε θέμα διάλυσης ή αποδυνάμωσης ομάδων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως όλοι μας αναλογιζόμενοι τις οικονομικές ιδιαιτερότητες της εποχής, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο τη λειτουργία του φυτωρίου του συλλόγου. Σταθερά στην πορεία των χρόνων ο Παναθηναϊκός υπήρξε πρωτοπόρος στη λειτουργία της ακαδημίας του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το πλάνο που χαράξαμε για την ακαδημία του Παναθηναϊκού προχωράει δίχως αλλαγές και φυσικά χωρίς καμία πρόθεση διάλυσης ομάδων». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags