Facebook Pixel Νέες "βόμβες" Εσιέν για Παναθηναϊκό - "Λένε ψέμματα, θα αντιδράσω" - "Γι' αυτό δεν με έβαζαν να παίζω"!
| 2017-03-14 21:08:00

Νέες "βόμβες" Εσιέν για Παναθηναϊκό - "Λένε ψέμματα, θα αντιδράσω" - "Γι' αυτό δεν με έβαζαν να παίζω"!

Νέες "βόμβες" Εσιέν για Παναθηναϊκό - "Λένε ψέμματα, θα αντιδράσω" - "Γι' αυτό δεν με έβαζαν να παίζω"!

O Γκανέζος κατέκρινε για ακόμα μια φορά τους Πράσινους για τις πρακτικές που ακολούθησαν στο θέμα του τερματισμού του συμβολαίου και της αποζημίωσής του!

Ο Μάικλ Εσιέν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα, την Περσίμπ Μπαντούνγκ της Ινδονησίας, ωστόσο η διαμάχη του με τον Παναθηναϊκό δεν έχει διευθετηθεί ακόμα και οι σχέσεις των δυο πλευρών παραμένουν κακές.

Ο Γκανέζος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στο «insidefutbol.com» και κατηγόρησε ακόμα μια φορά τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι διαδίδουν ψευδείς ισχυρισμούς για τον επαγγελματισμό του και ότι δεν τήρησαν τα συμφωνηθέντα στο θέμα της αποζημίωσής του.

«Υπάρχουν ψευδείς ισχυρισμοί για εμένα και τον επαγγελματισμό μου και ζητώ από τον Παναθηναϊκό να σταματήσουν να διαδίδονται, αλλιώς δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να αναζητήσω τρόπο να αποζημιωθώ για το γεγονός ότι στιγματίζουν το όνομα και τον χαρακτήρα μου. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κανέναν όσο βρισκόμουν στην ομάδα, συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο επαγγελματισμός μου αμφισβητείται. Είναι η πρώτη φορά στη 15χρονη καριέρα μου που κάποιος προβαίνει σε τέτοιους ισχυρισμούς για εμένα και τους θεωρώ απαράδεκτους και ψευδείς»,τόνισε χαρακτηριστικά ο Εσιέν.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό να λάβει την αποζημίωσή του με όρους ευνοϊκούς για τον σύλλογο, αλλά και πάλι το Τριφύλλι δεν αντεπεξήλθε στις υποχρεώσεις του:

«Όταν με ενημέρωσαν ότι θέλουν να τερματίσουν το συμβόλαιό μου, συμφώνησα με την πρόταση της ομάδας, δηλαδή να λάβω τα οφειλόμενά μου για τη σεζόν 2015-16 σε δόσεις μέχρι το 2018. Ο τρόπος πληρωμής συμφωνήθηκε δυο φορές (πρώτα στις 8/7/2016 και έπειτα στις 6/9/2016), αλλά δεν σεβάστηκαν τους όρους που οι ίδιοι μου είχαν προτείνει. Τους προειδοποίησε αρκετές φορές, προφορικά και γραπτά ότι πρέπει να με πληρώσουν, αλλά απέτυχαν να ανταπεξέλθουν στις συμφωνηθέντες υποχρεώσεις τους προς εμένα».

Ο Εσιέν τόνισε επίσης ότι προτίμησε να προσφύγει στη επιτροπή της ΕΠΟ για να διευθετηθεί το θέμα και όχι στη FIFA επειδή εμπιστεύεται την κρίση της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αντρέα Στραματσόνι υποστηρίζοντας ότι ο Ιταλός αναγκαζόταν να μην τον χρησιμοποιεί γιατί η διοίκηση δεν είχε να τον πληρώσει και ήθελε να τον διώξει!

«Η σχέση μου με τον κ. Στραματσόνι ήταν πάρα πολύ καλή. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος, συνηθίζαμε να μιλάμε συνεχώς όταν ήμαστε στην ομάδα και διατηρούμε ακόμα επαφή. Πιστεύω  ότι δεν μπορούσε να με χρησιμοποιήσει επειδή ο σύλλογος δεν είχε να με πληρώσει και ήθελε να φύγω», είπε ο Γκανέζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags