Facebook Pixel Ο Κοκκινάκης, το Survivor και το «κόλλημα» με γνωστή ομάδα!
| 2017-03-16 15:13:00

Ο Κοκκινάκης, το Survivor και το «κόλλημα» με γνωστή ομάδα!

Ο Κοκκινάκης, το Survivor και το «κόλλημα» με γνωστή ομάδα!

Διαβάστε για το ποια ομάδα υποστηρίζει ο γνωστός πολίστας του Survivor, έχοντας δηλώσει πως "'έχω φάει κόλλημα"!

Ο Κρητικός πολίστας και δημοφιλής παίκτης του "Survivor'' ξεκίνησε το πόλο στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ!

Γεννημένος στα Γιάννενα, Κρητικός στην καταγωγή, γνωστός για την πολυετή θητεία του στον Εθνικό αλλά και και τις σπουδαίες επιτυχίες με την Εθνική ομάδα πόλο. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι ο 42χρονος πρώην διεθνής πολίστας ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Ηράκλειο και το πόλο του ΟΦΗ.

Κοκκινάκης: «Κόλλησα με τον ΟΦΗ»
Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αναφερθεί στις... περιπλανήσεις στο Ηράκλειο, και το «κόλλημα» με τον ΟΦΗ με του οποίου την φανέλα ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι το 1995

«Είχα περάσει από πολλά αθλήματα στο Ηράκλειο όπου μεγάλωσα. Κάποιοι φίλοι μου με παρότρυναν να πάω στον ΟΦΗ που τότε ξεκίνησε ομάδα πόλο. Πήγα και κόλλησα. Ανεβάσαμε την ομάδα κατηγορία. Δεν ήθελα να χάνω προπόνηση. Έκλαιγα καμιά φορά που ο πατέρας μου δε με άφηνε να πάω προπόνηση επειδή δεν είχα διαβάσει ή κάτι τέτοιο».

Όπως είχε αναφέρει επίσης στην συνέντευξη ο ΟΦΗ ήταν η αιτία για την πρώτη του κλήση στην Εθνική ομάδα: «Κάθε σταθμός στην πορεία μου ήταν σημαντικός. Σίγουρα το ξεκίνημά μου στον ΟΦΗ. Μάλιστα τότε ο Γιάννης Γαννουρής με είχε καλέσει στην Εθνική ομάδα για ένα τουρνουά που γινόταν στην Ουγγαρία και ήμουν τυχερός που πήγα, καθώς ήταν εντελώς διαφορετικό το επίπεδο από την Α2 όπου αγωνιζόμουν τότε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags