Facebook Pixel Αποκάλυψη Καρεμπέ για το μεγάλο όραμα του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό!
| 2017-03-16 19:28:00

Αποκάλυψη Καρεμπέ για το μεγάλο όραμα του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό!

Αποκάλυψη Καρεμπέ για το μεγάλο όραμα του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό!

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για το πλάνο που έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τον σύλλογο, αλλά και για τους λόγους που ακόμα δεν τα έχουμε δει όλα στο χορτάρι...

Για τη δουλειά του ως σύμβουλος στρατηγικής του Ολυμπιακού αλλά και τους στόχους του συλλόγου σε συνάρτηση με το όραμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ μιλώντας στο NTV Spor.

«Είχα προτάσεις και από ορισμένες άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όμως προτίμησα τον Ολυμπιακό επειδή πίστεψα στο πρότζεκτ. Ο πρόεδρος Μαρινάκης έχει μεγάλο όραμα. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τους στόχους μας λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα όμως τώρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές και να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Καρεμπέ.

Όσον αφορά στο τουρκικό ποδόσφαιρο, σημείωσε: «Πέρα από τη Μπεσίκτας στο Europa League, παρακολουθούμε επίσης τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατάσαραϊ στο τουρκικό πρωτάθλημα. Τώρα, υπάρχει και μια τέταρτη ομάδα από την Κωνσταντινούπολη που φιλοδοξεί να βρεθεί σε αντίστοιχη θέση με αυτές και είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι μια καλή εξέλιξη για την εξέλιξη του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημά σας. Η Οσμανλίσπορ είναι μια από τις ομάδες που κυνηγά να μπει κι αυτή σε αυτό το γκρουπ. Αλλά στην κουλτούρα του ποδοσφαίρου κατά το παρελθόν, Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε έχουν πολύ διαφορετική θέση στο πρωτάθλημα», κατέληξε ο Γάλλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags