Facebook Pixel Το είπε και ο Βούζας! Διαβάστε δήλωση που έκανε για Λεάλι!
| 2017-03-17 01:01:00

Το είπε και ο Βούζας! Διαβάστε δήλωση που έκανε για Λεάλι!

Το είπε και ο Βούζας! Διαβάστε δήλωση που έκανε για Λεάλι!

Ο Βασίλης Βούζας μίλησε για τον αποκλεισμό από την Μπεσίκτας, ενώ αναφέρθηκε και στον Λεάλι και τα μοιραία λάθη του και στα δύο παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι μετά την εξέλιξη του πρώτου ημιχρόνου, μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση. Τι κόστισε τελικά στον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε;

Ολοι το πιστεύαμε. Οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για εμάς, αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και τη σωστή νοοτροπία να τελειώσουμε το παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα τέρμα. Παράλληλα η αμυντική μας λειτουργία συνέχισε να έχει προβλήματα παρόλο που δεν δέχτηκε πίεση και το τρίτο γκολ νομίζω ότι έκοψε τα πόδια των παικτών.

Η Μπεσίκτας πιστεύετε ότι μπορεί να πάει στον τελικό;

Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω εγώ. Σίγουρα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έδειξε ότι έχει και τη σωστή νοοτροπία και την ικανότητα των παικτών να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει, άσχετα αν έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα. Η συνέχεια εξαρτάται από τις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει.

Πριν από μία εβδομάδα η φάση – κλειδί του αγώνα ήταν το 1-1 που προέκυψε από λάθος του Λεάλι. Σήμερα (χθες) η φάση – κλειδί ήταν το 3-1 που ήρθε πάλι από μία κακή αντίδραση του Λεάλι. Από τώρα και στο εξής πώς σκέφτεστε να προετοιμαστείτε για τα επόμενα ματς σε ό,τι έχει να κάνει με τον "άσο";

Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις τερματοφύλακες. Νομίζω ότι επιλέγουμε πάντα τον καλύτερο να παίζει. Εχετε δίκιο για τον Λεάλι που έκανε λάθος στο πρώτο παιχνίδι. Μετά μεσολάβησε ένα ματς με τον Ατρόμητο στο οποίο ήταν καλός χωρίς λάθη. Ισως έδειξε ότι άλλαξε η ψυχολογία του.

Αλλά σήμερα νομίζω ότι ειδικά στο τρίτο γκολ φέρει κάποια ευθύνη και ίσως αυτό να έκανε το έργο μας πιο δύσκολο, γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Μετά όπως είδατε, η πίστη των παικτών σταμάτησε και γενικά δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Εννοώ να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες.

Η Ευρώπη δυστυχώς τελείωσε για τον Ολυμπιακό, αλλά υπάρχει και συνέχεια. Μπροστά υπάρχει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μετά από μία τέτοια βραδιά πόσο δύσκολο είναι να μαζέψετε την ομάδα και να πάει ο Ολυμπιακός όπως πρέπει στην Λεωφόρο;

Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για όλους μας στον σύλλογο. Θεωρώ ότι είχαμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε την πρόκριση, ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς. Όμως ίσως αυτή η αισιοδοξία γύρισε μπούμερανγκ και βρεθήκαμε να χάνουμε με ένα μεγάλο σκορ και ειδικά όταν παίζεις κόντρα σε έναν αντίπαλο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη, να δούμε το επόμενο παιχνίδι πώς θα το προετοιμάσουμε και να δούμε τους παίκτες που είναι πιο καλά προετοιμασμένοι και προπονημένοι για να ανταπεξέλθουν στο ντέρμπι. Γενικά να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία, γιατί όπως είπατε υπάρχουν δύο στόχοι ακόμα και ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να τους διεκδικήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags