Facebook Pixel Ποιος Βαλβέρδε; Άλλος του Ολυμπιακού πάει για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Θα κάνετε τον σταυρό σας!
| 2017-03-18 11:45:00

Ποιος Βαλβέρδε; Άλλος του Ολυμπιακού πάει για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Θα κάνετε τον σταυρό σας!

Ποιος Βαλβέρδε; Άλλος του Ολυμπιακού πάει για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα - Θα κάνετε τον σταυρό σας!

Ποιος πρώην τεχνικός των Πειραιωτών έχει ανέβει πολύ στη λίστα των υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Λουίς Ενρίκε; Θα τραβάνε τα μαλλιά τους οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων»!

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα μετά το καλοκαίρι και έβαλε ...φωτιά στον παγκόσμιο Τύπο, με τα σενάρια για τη διαδοχή του να "σκάνε" το ένα μετά το άλλο.

Ως γνωστόν, ένας από τους προπονητές που βρίσκεται εδώ και καιρό στα υπ' όψιν των Καταλανών είναι ο Ερνέστο Βαλεβέρδε. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού κάνει πολύ καλή δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είναι παλιά δόξα της Μπάρτσα, παίζει πολύ δυνατά για τον πάγκο της.

Αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά, μόνο που πλέον στο κάδρο των υποψηφίων για τον κορυφαίο πάγκο του πλανήτη φέρεται να έχει μπει για τα καλά ακόμα ένας πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού!

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ που κάνει τρομερά πράγματα με τη Μονακό έχοντας οδηγήσει την ομάδα του Πριγκιπάτου δυο φορές στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ από την ημέρα που την ανέλαβε.

Η φετινή σεζόν της Μονακό δε, είναι εντυπωσιακή, καθώς ο γαλλικός σύλλογος παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ενώ αποκορύφωμα της φοβερής χρονιάς αποτελεί η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όπως έμαθε, λοιπόν, ο SportDog, ο άθλος αυτός δεν πέρασε απαρατήρητος από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τη δουλειά του Ζαρντίμ και δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε αυτόν, εάν δεν προχωρήσει η υπόθεση του Βαλβέρδε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απρόσμενη εξέλιξη με τον Ρέτσο - Γιατί τον έκοψε ο προπονητής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags