Facebook Pixel ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- Χαμός με Βρέντζο και Σάββα, εγκλωβίστηκαν στις σκάλες - «Επίθεση» των οπαδών!
| 2017-03-19 23:45:00

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- Χαμός με Βρέντζο και Σάββα, εγκλωβίστηκαν στις σκάλες - «Επίθεση» των οπαδών!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ- Χαμός με Βρέντζο και Σάββα, εγκλωβίστηκαν στις σκάλες - «Επίθεση» των οπαδών!

Κι όμως, δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στο "Απόστολος Νικολαϊδης"...

Αν και το ντέρμπι της Λεωφόρου κύλησε ομαλά, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, μετά το φινάλε και τη νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0, υπήρξαν κάποια ...παρατράγουδα.

Αρχικά, είχαμε την ένταση στη φυσούνα του γηπέδου, όταν κατά την αποχώρηση των ομάδων, υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας και κάτι …ψιλές. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μποτία πλησίασε τον διαιτητή και ζήταγε εξηγήσεις για τις αποφάσεις του, κίνηση που εκνεύρισε κάποιους φιλάθλους που πλησίασαν επικίνδυνα στο σημείο (κάποιοι έκαναν λόγο και για έναν σεκιούριτι, πληροφορία που δεν καταφέραμε να επιβεβαιώσουμε).

Ωστόσο, ένταση υπήρξε και με τους επίσημους του Ολυμπιακού, οι οποίοι παρακολούθησαν το παιχνίδι όλοι μαζί. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο του SportDog, οι Σάββας Θεοδωρίδης και Γιάννης Βρέντζος ουσιαστικά …εγκλωβίστηκαν και δεν μπορούσαν να κατέβουν από τη σκάλα που υπάρχει, καθώς από κάτω υπήρχαν αρκετοί εξαγριωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς έβριζαν χυδαία τους ανθρώπους των Πειραιωτών και τους …ζητούσαν να κατέβουν κάτω για να λύσουν τις διαφορές του. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φοβερά πράγματα ο Μπεργκ - Δε φαντάζεστε γιατί "πλακώθηκε" με συμπαίκτες του

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags