Facebook Pixel Φιλικό με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη
| 2017-03-21 17:52:00

Φιλικό με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη

Φιλικό με την Παναχαϊκή ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη

Μεγάλη φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό έκλεισε η Παναχαϊκή για την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 19:00.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θέλοντας να έχει ετοιμοπόλεμους τους ποδοσφαιριστές του αποφάσισε να μην δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και φυσικά δεν θα ρισκάρει το ενδεχόμενο συμμετοχής των Φωτάκη, Σιαλμά και Βρονταρά αν δεν είναι 100% έτοιμοι.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε για το μεγάλο φιλικό παιχνίδι:

«Με αφορμή τον φιλικό αγώνα της Πέμπτης (23/3/2017) μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού στην Αγυιά (ώρα 19.00) από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνονται τα εξής:

Η Γενική Είσοδος για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ορίζεται στην τιμή των 10 ευρώ. Από την τιμή αυτή εξαιρούνται μόνο τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών η είσοδος των οποίων θα είναι δωρεάν. Επισημαίνεται επίσης ότι όλοι οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

Περαιτέρω διευκρινήσεις και λεπτομέρειες αναφορικά με την χωροθέτηση των φιλάθλων και την πώληση των εισιτηρίων θα γνωστοποιηθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

Παναχαϊκή και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν την Πέμπτη 23/3 στην Αγυιά στις 19:00 σε φιλικό παιχνίδι και θα συναντηθούν ως αντίπαλοι ξανά μετά από δύο χρόνια.»

Οι «κοκκινόμαυροι» είχαν υποδεχτεί το «τριφύλλι» στις 3 Δεκεμβρίου του 2015, σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της τότε σεζόν που η Παναχαϊκή είχε αγωνιστεί πλήρης με όλους τους παίκτες λίγο πριν επί της ουσίας διαλυθεί αγωνιστικά με τις προσφυγές προς την διοίκηση Τσιριμπή να διαδέχονται η μία την άλλη.

Τότε, οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί για το Κύπελλο Ελλάδος και η Παναχαϊκή είχε παλέψει στα ίσια το παιχνίδι παρά την ήττα με 1-2, κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που είχε έρθει στην Πάτρα υπερπλήρης δείγμα του πόσο σοβαρά έβλεπε το ματς. Σκόρερ για την Παναχαϊκή ήταν ο Στεργίδης στην εκπνοή της αναμέτρησης, ενώ σκόρερ και των δύο γκολ του Παναθηναϊκού ήταν ο Βίκτωρ Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags