Facebook Pixel Τρελό σενάριο για γνωστό Έλληνα προπονητή και Ολυμπιακό!
| 2017-03-22 12:25:00

Τρελό σενάριο για γνωστό Έλληνα προπονητή και Ολυμπιακό!

Τρελό σενάριο για γνωστό Έλληνα προπονητή και Ολυμπιακό!

Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες για γνωστό Έλληνα προπονητή και τους Πειραιώτες, που κάνει... μπαμ!

Από την πρώτη στιγμή που ανακινήθηκε το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, ο SportDog είναι στις επάλξεις με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, που ρίχνουν φως στη συγκεκριμένη υπόθεση!

Πρώτοι εδώ διαβάσατε το όνομα του Τάκη Λεμονή, ως υποψήφιος για να καλύψει τη θέση του προπονητή, αλλά και λίγες ημέρες πριν εκείνο του Μοντανιέ, που δεν έχει φύγει ποτέ από τη λίστα του Ολυμπιακού!

Γκαρντ, Δώνης, Ελευθερόπουλος, Αναστόπουλος, Χουάντε Ράμος, Καράνκα, Αμπελάρδο, είναι τα ονόματα που κυριάρχησαν σε δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο θέμα, άλλα ως έγκυρα ρεπορτάζ και άλλα ως φημολογίες που έχουν αναπτυχθεί για το θέμα.

Με τον SportDog να μαθαίνει ένα ακόμα σενάριο που κυκλοφορεί από το πρωί της Τετάρτης στα δημοσιογραφικά γραφεία και βάζει στο επίκεντρο το όνομα του Σάκη Τσιώλη!

Μια πληροφορία που προέρχεται κυρίως από την πλευρά του Έλληνα τεχνικού και αναφέρει ότι εξετάζεται αυτή την ώρα και η δική του περίπτωση από τον Ολυμπιακό!

Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από την ΑΕΛ χθες και, πλέον, ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, μέχρι το μεσημέρι θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και η πλευρά του Σάκη Τσιώλη δίνει πολλές πιθανότητες για να προχωρήσει το θέμα!

Αυτό είναι το σενάριο που κυκλοφρεί στην πιάτσα αυτή την ώρα, χωρίς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς είναι προχωρημένη η περίπτωση του Λεμονή, και περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags