Facebook Pixel Τρομερή αποκάλυψη Βενγκέρ - Αυτόν τον παικταρά έχασε μέσα από τα χέρια του!
| 2017-03-24 19:55:00

Τρομερή αποκάλυψη Βενγκέρ - Αυτόν τον παικταρά έχασε μέσα από τα χέρια του!

Τρομερή αποκάλυψη Βενγκέρ - Αυτόν τον παικταρά έχασε μέσα από τα χέρια του!

H Άρσεναλ είχε βρεθεί κοντά σε μια μεταγραφή που θα ανέβαζε κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας!

Στην αποκάλυψη πως η Άρσεναλ είχε βρεθεί μια ανάσα από την απόκτηση του Λουίς Σουάρες προέβη ο Αρσέν Βενγκέρ, αναφερόμενος στο 2013, όταν οι "κανονιέρηδες" είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ουρουγουανού.

Ο Βενγκέρ τόνισε πως τα είχε βρει σε όλα με τον παίκτη, αλλά η Λίβερπουλ κατάφερε τελευταία στιγμή να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο και την υπόσχεση ότι θα τον πουλούσε στο εξωτερικό την επόμενη σεζόν.

Αυτό ακριβώς έγινε, με τον Σουάρες να παίρνει μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα και σήμερα να είναι έχει ήδη κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και την Άρσεναλ να διανύει τη χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της!

«Ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει για την Άρσεναλ. Είχαμε συμφωνήσει με τον παίκτη. Μας είχαν λανθασμένα πληροφορήσει ότι είχε ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά είχαμε συμφωνήσει μαζί του. Είμαι σίγουρος πως ήθελε να έρθει σε μας και μετά τον πούλησαν. Τον κράτησαν για ακόμη έναν χρόνο, βελτίωσαν το συμβόλαιό του και του υποσχέθηκαν ότι θα τον πουλήσουν στο εξωτερικό την επόμενη χρονιά» τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags