Facebook Pixel Απίστευτο ξέσπασμα για Τζαβέλλα - Σαββίδη: "Μόνο αυτός και οι κατσαρίδες", "Είναι για τις γκόμενες..."!
| 2017-03-27 13:30:00

Απίστευτο ξέσπασμα για Τζαβέλλα - Σαββίδη: "Μόνο αυτός και οι κατσαρίδες", "Είναι για τις γκόμενες..."!

Απίστευτο ξέσπασμα για Τζαβέλλα - Σαββίδη: "Μόνο αυτός και οι κατσαρίδες", "Είναι για τις γκόμενες..."!

Τα χώνει άγρια ο Κωστής Ραπτόπουλος μετά το τελευταίο σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του διεθνούς άσου και του αφεντικού του ΠΑΟΚ! Ποιανού το μέρος παίρνει και γιατί; Χαμός!

Τις απαντήσεις ο κάθε ποδοσφαιριστής τις δίνει στον παράγοντα, τον προπονητή κ.λπ., μέσα στο γήπεδο. Ο Τζαβέλλας τακτικά ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής ομάδας, στο παιχνίδι εναντίον του Βελγίου. Με τρομερά "κλεψίματα" στην καρδιά της άμυνας, με εύστοχες τοποθετήσεις, ήρθε κοντά στον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά με αποτέλεσμα να γίνει πολλές φορές τρίτος στόπερ. Ενώ συνεργάστηκε πολύ καλά και με τον Σταφυλλίδη.

Ο Τζαβέλλας έχει τη λαμογιά μέσα του, που τον βοηθάει να επιβιώνει ακόμα και στον πόλεμο. Ένας λόχος μπορεί να πεινάσει και να διψάσει στον πόλεμο, ο Τζαβέλλας θα βρει τη λύση και θα επιβιώσει. Μόνο αυτός και οι κατσαρίδες έχουν τέτοιο προσόν.

Όσον αφορά τον γιο του Σαββίδη όμως, φαίνεται ότι είναι άφιλος ή δεν ξέρει να επιλέγει τους φίλους του. Είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη, δείχνει ανωριμότητα.

Όταν έπινε ποτά και έβγαινε με τον Τζαβέλλα πριν ακόμα παντρευτεί, ήταν καλά; Ο Τζαβέλλας θύμωσε με ό,τι έγινε στον ΠΑΟΚ και έχει ψυχικά κατάλοιπα. Γι' αυτό ποστάρει ό,τι ποστάρει εναντίον του Ίβιτς. Είναι πρόβλημά του αυτό, δικό του θέμα. Με τον απαντάει όμως ο γιος του Σαββίδη σε έναν φίλο που η οικογένεια έχει στηρίξει πολύ, χάνει επικοινωνιακά και ο ίδιος και ο μπαμπάς του! Το Facebook και το Instagram, άλλωστε, είναι για τις γκόμενες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Σαββίδης διασκέδαζε μαζί με Έλληνα άσο - Δε φαντάζεσαι τι έγινε μετά...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags