Facebook Pixel Κλιμάκιο της ΕΠΟ στο Παμπελοποννησιακό για τον τελικό κυπέλλου!
| 2017-03-27 16:29:00

Κλιμάκιο της ΕΠΟ στο Παμπελοποννησιακό για τον τελικό κυπέλλου!

Κλιμάκιο της ΕΠΟ στο Παμπελοποννησιακό για τον τελικό κυπέλλου!

Όσο πλησιάζει ο Μάιος οι διεργασίες για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος και τον τόπο διεξαγωγής του εντείνονται καθημερινά. 

Γράφει ο Απόστολος Αναστασόπουλος

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αν ο τελικός είναι μεταξύ των ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, η ΕΠΣ Αχαΐας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες να διεξαχθεί στην πόλη της Πάτρας.

Τις προηγούμενες ημέρες, η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας είχε μεταβεί στα γραφεία της ΕΠΟ και κατάφερε να εξασφαλίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, σε περίπτωση που προκριθούν σε αυτόν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Στο περιθώριο της συνάντησης αυτής των ανθρώπων της Ένωσης με την ομοσπονδία, πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικοποιήθηκε η τέλεση του τελικού στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο αν το ζευγάρι είναι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ειδικό κλιμάκιο θα επισκεφτεί ανάμεσα στα γήπεδα, που θα εξεταστούν, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ακόμη τα γήπεδα που θα εξετασθούν είναι το Παγκρήτιο, το Καυτανζόγλειο, το AEL FC Arena, ενώ στα υποψήφια για τη διοργάνωση του τελικού βρίσκεται και το ΟΑΚΑ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί για μία ακόμη φορά, πως οι πιθανότητες τέλεσης του τελικού του κυπέλλου στην Πάτρα είναι λίγες καθώς η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Παμπελοποννησιακό είναι τραγική και ο χρόνος που απαιτείται για επανασπορά του χορταριού δεν επαρκεί…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags