Facebook Pixel Νέα διάσταση στην υπόθεση Σισέ: «Καταδικάστηκε ο κύριος Μαρινάκης για εξύβριση»!
| 2017-03-27 17:54:00

Νέα διάσταση στην υπόθεση Σισέ: «Καταδικάστηκε ο κύριος Μαρινάκης για εξύβριση»!

Νέα διάσταση στην υπόθεση Σισέ: «Καταδικάστηκε ο κύριος Μαρινάκης για εξύβριση»!

Διαβάστε τι αναφέρει σε δήλωσή του ο δικηγόρος του Γάλλου άσου, μετά την σχετική απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με γραπτή του δήλωση, ο δικηγόρος του Τζιμπρίλ Σισέ, Δημήτρης Βερβεσός, ξεκαθαρίζει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αθωώθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά για την κατηγορία περί συκοφαντικής δυσφήμησης, αλλά κρίθηκε ένοχος για αυτό της εξύβρισης κατά του Τζιμπρίλ Σισέ μετά το περιβόητο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον Φεβρουάριο του 2011, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ωστόσο, σημειώνει, ότι δεν καταγνώσθηκε ποινή στον πρόεδρο του Ολυμπιακού λόγω παραγραφής του αδικήματος.

Αναλυτικά:

Ο κ. Μαρινάκης κρίθηκε ότι έχει τελέσει το αδίκημα της εξύβρισης κατά του εντολέως μου και ουχί αυτό της συκοφαντικής δυσφήμησης. Δεν του καταγνώσθηκε ποινή ενόψει του πρόσφατου νόμου Παρασκευόπουλου, βάσει του οποίου δεν επιβάλλονται ποινές σε αδικήματα που είχαν τελεστεί μέχρι και το 2016 και απειλείται ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) ετών, με δεδομένο ότι στο αδίκημα της εξύβρισης προβλέπεται ποινή φυλάκισης μέχρι ένα (1) έτος.

Για το θέμα της παραβίασης του αθλητικού νόμου οι ευθύνες από το Δικαστήριο καταλογίσθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία και στον υπεύθυνο Ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΣΦΠ κ. Τσιρώνη!

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags