Facebook Pixel Αυτο θα πει αφοσίωση - Επτά ομαδάρες απέρριψε ο Ριμπερί για την Μπάγερν!
| 2017-03-27 20:15:00

Αυτο θα πει αφοσίωση - Επτά ομαδάρες απέρριψε ο Ριμπερί για την Μπάγερν!

Αυτο θα πει αφοσίωση - Επτά ομαδάρες απέρριψε ο Ριμπερί για την Μπάγερν!

Ο Γάλλος προέβη σε τρομερές αποκαλύψεις για τους τεράστιους συλλόγους στους οποίους έριξε... χυλόπιτα για χάρη των Βαυαρών!

Ούτε μια ούτε δυο, αλλά επτά φορές ο Φρανκ Ριμπερί απέρριψε συλλόγους-κολοσσούς για να παραμείνει στην αγαπημένη του Μπάγερν!

Ο Γάλλος εξτρέμ παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική "Kicker" στην οποία αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν περιζήτητος είχε κατά καιρούς προτάσεις από Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Παρ' όλα αυτά, ο γερμανικός σύλλογος έκανε τα πάντα για να τον κρατήσει, ο ίδιος αποφάσισε να μείνει και πλέον έχει κλέισει 10 χρόνια στο Μόναχο, όπου δηλώσει ευτυχισμένος και τονίζει ότι η Μπάγερν θα είναι η τελευταία του ομάδα στην Ευρώπη!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Φυσικά και σκέφτηκα την αποχώρηση. Το 2008 ή το 2009, όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση μου. Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκ των υστέρων, θέλω να ευχαριστήσω τους Ούλι Χένες και Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με τους οποίους είχα τακτική επικοινωνία εκείνο το διάστημα. Βρίσκομαι 10 χρόνια εδώ και έχω κερδίσει τα πάντα. Η οικογένειά μου περνάει υπέροχα και είμαι πολύ χαρούμενος.

Το έχω πει πολλές φορές. Η Μπάγερν θα είναι ο τελευταίος σύλλογός μου στην Ευρώπη. Θα παίζω μέχρι τα γόνατα και οι αστράγαλοι μου μού πουν: 'στοπ'. Αν παραμείνω υγιής, τότε έχω 2-3 χρόνια ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Έχω εξαιρετική σχέση με τους ανθρώπους της Μπάγερν. Ίσως μία ημέρα γίνω προπονητής στην ακαδημία του συλλόγου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags