Facebook Pixel Κυριάκος για Τζαβέλλα: "Δε μιλάς με μισόλογα, πες το ξεκάθαρα" - Τι είπε για Ιβιτς-Πέλκα
| 2017-03-29 13:38:00

Κυριάκος για Τζαβέλλα: "Δε μιλάς με μισόλογα, πες το ξεκάθαρα" - Τι είπε για Ιβιτς-Πέλκα

Κυριάκος για Τζαβέλλα: "Δε μιλάς με μισόλογα, πες το ξεκάθαρα" - Τι είπε για Ιβιτς-Πέλκα

Ο Κυριάκος Κυριάκος σε συνέχεια των δηλώσεων του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε στα όσα γράφτηκαν για τον Ρομπέρτο, μίλησε για τον Τζαβέλλα και τον Πέλκα, χαρακτήρισε «ανόητη» την ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για τους… χαλίφηδες και τέλος έστειλε το μήνυμά του για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό:

Αναλυτικά:

Την ανακοίνωση του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία… φωτογράφιζε τον Ιβάν Σαββίδη ως «νέο χαλίφη του ελληνικού ποδοσφαίρου»: «Ηταν για τον Ιβάν Σαββίδη διότι δεν αναφέρεται… Το θεωρώ ανοησία και θεωρώ ότι κρύβει και σκοπιμότητα. Αλίμονο αν ο ΠΑΟΚ ή ο κύριος Σαββίδης με όλα αυτά που αντιμετωπίζει έριχνε και κλεφτές ματιές στη Γ΄Εθνική, όπως το εννοεί και η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Νομίζω ότι και οι ίδιοι την επόμενη μέρα έκαναν διόρθωση ότι δεν εννοούσαν ότι «είναι ο χαλίφης ή θα γίνει ο χαλίφης». Ταιριάζει η ανακοίνωση στο προφίλ του κ. Καλαϊτζίδη. Δεν έχει κάτι να απαντήσεις πάνω σε αυτό. Αν δούμε τον ΠΑΟΚ να είναι ο χαλίφης του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα τα έχουμε δει όλα

Έχει, πάντως, πολλή πλάκα το πώς αναδεικνύουν κουβέντες για νέους χαλίφηδες ορισμένα Μέσα ή ορισμένοι παράγοντες ενώ δεν έχουν ακούσει ή ενδιαφερθεί κάποιοι απ’ αυτούς για παλαιούς χαλίφηδες. Δηλαδή ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει κίνδυνος να έρθει ένας νέος χαλίφη, που θα αντικαταστήσει ποιον; Είναι τρομερό! Ανησυχούν για το νέο χαλίφη, αλλά δεν είχαν ανησυχήσει ποτέ για τον παλιό»

Τον Γιώργο Τζαβέλα και την περίφημη ανάρτησή του: «Προσωπικά δεν με ενοχλεί και δεν είναι άξιο σχολιασμού κάτι που γίνεται μακριά από την ομάδα. Με ενοχλεί όταν παιδιά τα οποία μεγάλωσαν στην οικογένειά μας και έχουμε κάνει τα πάντα γι αυτούς, είτε έχουν φύγει, είτε έχουν μείνει, απαξιώνουν τον σύλλογο που αγωνίστηκαν. Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη ατάκα. Αν θέλετε να εστιάσουμε σε αυτό, ο ΠΑΟΚ έδειξε με τη στάση του, σε αυτή την κόντρα, με τίνος το μέρος είναι. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα. Ο προπονητής είναι ο Βλάνταν Ιβιτς, τον υποστηρίζουμε ακολουθούμε επιλογές του, είναι ο πιο αποδεκτός προπονητής την 5αετία του Ιβάν Σαββίδη, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι Τζαβέλλα από τη στιγμή που έφυγε από τον ΠΑΟκ, έχει μιλήσει με καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Εδειξε ότι κρατάει μέσα του πικρία για τον προπονητή μας, δεν θέλω να σχολιάσω παραπέρα. Έχω την εντύπωση αν κάποιος έχει κάτι να πει, δεν το λέει με μισόλογα, αλλά ξεκάθαρα και πάμε παραπέρα».

Το αν θα γίνει πιο αυστηρός ο κανονισμός του ΠΑΟΚ για τις τοποθετήσεις παικτών στα social media: «Τον έχουμε αλλάξει ήδη, έχει γίνει πιο αυστηρός, γιατί οι νέες τεχνολογίες θέλουν και μια εκπαίδευση. Δεν θέλω να φτάσουμε στο σημείο να θεωρούμε τους παίκτες ανόητους ή ανεκπαίδευτους ή χαζούς, όμως θέλουν κι αυτοί να μάθουν τη διαχείριση δημόσιας εικόνας».

Τον Δημήτρη Πέλκα και τα όσα έκανε στον πανηγυρισμό στο ματς με τον Πανιώνιο, αλλα και για το περίφημο like του στον Τζαβέλλα: «Ο Πέλκας ή ο Μυστακίδης ή ένας νεαρός Έλληνας που είναι κοντά στην Εθνική και έχει και μια χρήση των social media, αν θέλετε και επιπόλαιη, είδε την πανηγυρική φωτογραφία του Τζαβέλλα και χάρισε ένα like. Είναι μια αυτόματη κίνηση, ένα τικ. Είναι μικρό για να το συζητήσουμε παραπάνω. Είναι ένα αποτέλεσμα ενός γενικού προβληματισμού για τη χρήση social media στη σημερινή κοινωνία. Είναι κάτι που το κάνουμε χρόνια, ο ΠΑΟΚ ήταν πρωτοπόρος έτσι κι αλλιώς στα δικά του. Το γνωρίζουμε και έχουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο, λέμε στους παίκτες για το πώς πρέπει να τα χρησιμοποιούν. Είμαστε έτοιμοι και να νουθετήσουμε και να τιμωρήσουμε αν χρειαστεί.

Για τον Δημήτρη Πέλκα, επειδή το ξέρω το παιδί και την οικογένειά του από 14 χρόνων, όντως η στιγμή του πανηγυρισμού του ήταν μια άτυχη στιγμή, αλλά έχω την εντύπωση ότι με τον τρόπο που απορροφά ο ίδιος τα μαθήματα, στο τέλος μπορεί να του κάνει και καλό. Μπορεί να σκέφτηκε πολλά για τη δημόσια εικόνα του και είμαι σίγουρος ότι του έχει κάνει καλό.»

Την αναγνώριση του λάθους από τον Βλάνταν Ιβιτς: «Αν υπάρχει ένας από τους λόγους που έγινε αγαπητός ο Βλάνταν Ιβιτς είναι το γεγονός ότι είναι ευθύς, κάποιες φορές παρεξηγήσιμος, μα ευθύς και ειλικρινής. Δ είναι άδικος, ακόμη κι όταν κάνει λάθος, το κάνει όχι να αδικήσει κάποιον. Γι αυτό και εκείνος ήθελε να επανορθώσει τη δήλωση του γιατί δεν είχε πλήρη εικόνα την ώρα που την έκανε. Εκανε τη διόρθωση και αυτό είναι σημαντικό».

Τις φήμες για τον Ρομπέρτο: «Αυτά τα μεταγραφικά σενάρια που αρχίζουν τον Φεβρουάριο ειδικά στον ΠΑΟΚ, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ζαριές, δεν χρειάζεται να τα συζητήσουμε. Εγώ σέβομαι τη δουλειά των Μέσων, το ρεπορτάζ έχει και μπανανόφλουδες».

Το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση με προσωπικότητες: «Αυτή η απάντηση είναι μονίμως «ναι». Και την Παρί Σεν Ζερμέν, για παράδειγμα, να ρωτήσετε το ίδιο θα πει. Μόνο όταν είσαι πρώτος για πολύ καιρό θα πεις «δεν θέλω τίποτα». Όταν δεν είσαι πρώτος, σημαίνει ότι χρειάζεσαι πράγματα. Το τι ακριβώς χρειάζεσαι, είναι συνδυασμός πραγμάτων. Θεωρώ ότι σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, η εμπειρία πρωταθλητισμού, αυτό που άλλοι λένε προσωπικότητα, είναι σημαντική.

Το Κύπελλο και τα ημιτελικά: «Δεν θα σας μιλήσω τυπικά. Αν κάνετε μια ανασκόπηση της χρονιάς, με τις ομάδες αυτές, θα δείτε ότι όλες είχαν ένα διάστημα που ο κόσμος τις θεωρούσε τις καλύτερες. Ενδεχομένως τον ΠΑΟΚ περισσότερο, γιατί είχαμε μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη. Έχει να κάνει με τη στιγμή, στην οποία θα εμφανιστούν οι ομάδες, δεν μπορώ να ξέρω. Εμείς θα παρουσιάσουμε το κάλο μας πρόσωπο, δεν ξέρω για τους αντιπάλους. Επίσης, μικρό προβάδισμα θα έχει το ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ και νομίζω ότι σε αυτά τα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι αυτός που πάει με το μαχαίρι στα δόντια και όχι όπως πηγαίναμε κάποιες φορές με το μαχαίρι στον, δημιουργώντας μια πίεση μόνοι μας που δεν ήταν διαχειρίσιμη. Αξίζει στον Ιβάν Σαββίδη στην 5ετια που είναι εδώ, για να αρχίσει να επισφραγίζεται η επένδυση που κάνει και με τίτλους. θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags