Facebook Pixel Για αυτούς "χτυπά η καμπάνα"...
| 2011-07-08 18:31:00

Για αυτούς "χτυπά η καμπάνα"...

Για αυτούς "χτυπά η καμπάνα"...

Στο Ζέεφελντ... παίζεται κατά ένα σημαντικό μέρος το μέλλον επτά από τους είκοσι εννέα παίκτες που θα πάρει μαζί του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο λόγος για τους Σουμπίνιο, Γκαλίτσιο, Γκρμπιτς, Νικλητσιώτη, Παπάζογλου, Βαλεριάνο και Ν. Παπαδόπουλο. Εξ αυτών στον Νίκο Παπαδόπουλο έχει ήδη ξεκαθαριστεί ότι θα πρέπει να βρει ομάδα αλλά ο τραυματισμός του Μέγιερι σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Βαλβέρδε θέλει να τον βελτιώσει μέσα από την προετοιμασία του Θρύλου διαφοροποίησαν τα δεδομένα.

Ο Σουμπίνιο άφησε καλές εντυπώσεις στην Κύπρο. Ωστόσο αυτό δεν του διασφαλίζει μία θέση στο ρόστερ. Ο Γκαλίτσιος από την άλλη παίζει το... τελευταίο του χαρτί στην ομάδα μας.

Ο Παπάζογλου δεν πήγε τόσο καλά στην Κύπρο. Παρόλα αυτά ο Βαλβέρδε επιθυμεί να τον δει για άλλη μία φορά. Ο νεαρός Γκρμπιτς είναι και ταλαντούχος και καλός παίκτης. Στο Ζέεφελντ θα κριθεί εάν θα πάει κάπου δανεικός ή όχι...

Ο Βαλεριάνος είναι ένας ποδοσφαιριστής που άρεσε και αρέσει στον Βάσκο. Έτσι ο Βαλβέρδε επεδίωξε να τον τσεκάρει για ακόμα μία φορά...

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags