Facebook Pixel Ατάκες-φωτιά για στόχους του Ολυμπιακού - "Αλλάζει μόνος του ένα ματς" - "Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, αλλά τώρα κάνει πάνω από 3 μύρια"!
| 2017-03-29 20:40:00

Ατάκες-φωτιά για στόχους του Ολυμπιακού - "Αλλάζει μόνος του ένα ματς" - "Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, αλλά τώρα κάνει πάνω από 3 μύρια"!

Ατάκες-φωτιά για στόχους του Ολυμπιακού - "Αλλάζει μόνος του ένα ματς" - "Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, αλλά τώρα κάνει πάνω από 3 μύρια"!

Άνθρωπος που ξέρει καλά την αγορά και τους συγκεκριμένους παίκτες, εξηγεί τι θα δώσουν στους Πειραιώτες και αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τον άσο που ήθελε ο ΠΑΟΚ.

Με τον Κύπριο δημοσιογράφο Θωμά Φραντζή επικοινώνησε ο SportDog, προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την πορεία τού Γιάννη Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ και την επιθυμία των ανθρώπων τού Ολυμπιακού να επιστρέψει το προσεχές καλοκαίρι στο Λιμάνι.

"Είναι αρκετά καλός το τελευταίο διάστημα ο Γιαννιώτας, ανεβασμένος. Αν και δεν ξεκίνησε τόσο καλά, καθώς είχε ταλαιπωρηθεί στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι με το "Μένω - Φεύγω". Ένας άλλος λόγος που δεν είχε αρχίσει καλά τη σεζόν, ήταν το γεγονός ότι στην αρχή δεν είχε μόνιμα φανέλα βασικού, όπως πέρσι, καθώς φέτος ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει 4 πολύ καλούς ακραίους. Οπότε είχε χάσει λίγο την επαφή του με την 11άδα και επειδή είναι παίκτης ψυχολογίας, δεν είχε σούπερ ξεκίνημα. Το τελευταίο διάστημα όμως πήρε χρόνο συμμετοχής και είναι πολύ ανεβασμένος", είπε αρχικά στις δηλώσεις του στον SportDog ο αρχισυντάκτης τού kerkida.net, Θωμάς Φραντζής.

Θα μπορούσε φέτος, με βάση το ρόστερ του Ολυμπιακού, να είχε φανέλα βασικού στους πρωταθλητές Ελλάδας;

"Όπως είναι φέτος ο Ολυμπιακός, σίγουρα θα μπορούσε! Ο καλός Γιαννιώτας θα έπαιζε εύκολα στον φετινό Ολυμπιακό και θα διακρινόταν. Είναι παίκτης που έχει για μεγαλύτερο προσόν του την ταχύτητα. Και με αυτό το προσόν μπορεί να αλλαξει ένα ματς. Δεν έχει μεγάλη επαφή με το γκολ, αλλά αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες και ανοίγει τον δρόμο για να αλλάξει ένα ματς".

Πώς βλέπεις το θέμα τής επιστροφής του στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι;

 
"Είμαστε τέλη Μάρτη και αν θεωρεί κάποιος ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια συζήτηση τώρα, είναι άστοχος χρονικά. Για εμένα σήμερα δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα 100% τι θα γίνει στα τέλη του Μάη. Από ό,τι καταλαβαίνω, ο Ολυμπιακός θα κάνει το ταμείο του εκείνο το διάστημα, για να δει τους παίκτες που έχει, ποιον προπονητή θα έχει και μετά θα αποφασίσει για το τι θα κάνει. Εκείνο που θεωρώ σίγουρο είναι ότι δεν θα δεχτεί και ο ίδιος να περάσει ξανά από εξετάσεις στον Ολυμπιακό. Αν επιστρέψει, θα είναι για να μείνει".
 
Πρόσφατα υπήρξαν ρεπορτάζ που δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πιέρρου Σωτηρίου, ακριβώς λόγω της παρουσίας του Γιαννώτα στον ΑΠΟΕΛ. Μπορούμε να συμπληρώσουμε κάτι;
 
"Αυτά είναι καθαρά δημοσιογραφικές πληροφορίες, δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο ως προσυμφωνία. Αν προκύψει κάποια επίσημη επαφή, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά να έχει συζητηθεί η παραμονή του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ για να αποκτήσει τον Σωτηρίου ο Ολυμπιακό, σίγουρα δεν έχει γίνει".
 
Θέλεις να μας πεις δύο λόγια για τον Πιέρρο Σωτηρίου, που το όνομά του έχει βρεθεί τόσο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ;

"Ο ΠΑΟΚ είχε έρθει επίσημα τον Γενάρη για να τον πάρει. Αλλά από τον ΑΠΟΕΛ τους είπαν ότι δεν θα τον παραχωρούσαν εκείνη την περίοδο. Τώρα που συνέχισε στην ομάδα θα έχει ανέβει σίγουρα η αξία του. Αν θεωρήσουμε ότι η τιμή του τότε, ήταν κάπου στα 2-2,5 εκ. ευρώ, τώρα θα είναι από 3 και πάνω. Αν θα επιστρέψει βέβαια το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, είναι άλλο θέμα. Αλλά ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλές βολιδοσκοπήσεις για τον παίκτη, από Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία. Ακόμα και η Άντερλεχτ έκανε μία κρούση, που τον είχαν δει τα μεταξύ τους παιχνίδια".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags