Facebook Pixel Διέψευσε τα πάντα ο Ελιουνούσι... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-03-30 18:00:00

Διέψευσε τα πάντα ο Ελιουνούσι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Διέψευσε τα πάντα ο Ελιουνούσι... (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός πήρε πίσω όσα είχε πει στους συμπατριώτες του για τον Πάουλο Μπέντο και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών...

"Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποιες δηλώσεις που υποτίθεται έχω κάνει σε εφημερίδες σχετικά με την απόλυση του Πάουλο Μπέντο. Θέλω να σας ξεκαθαρισω οτι δεν έγινε ποτέ αυτές οι δηλώσεις, δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Αυτό που είπα είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, υπάρχει πάντα πίεση για τα αποτελέσματα και όλοι πρέπει να ζούμε με αυτό καθημερινά. Οι παίκτες είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προπονούμαστε και να δείχνουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς μας στο γήπεδο και ξέρουμε οτι ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει πάντα την απαίτηση από την ομάδα να κερδίζει.

Δεν είμαι εδώ για να κρίνω και να σχολιάζω τις αποφάσεις της διοίκησης, 100% υποστηρίζω τη διοίκηση μας, φυσικά, και η δουλειά μου είναι να προπονούμαι και να δείχνω τις κανότητες μου στο γήπεδο. Το μόνο που με απασχολεί είναι να πηγαίνει η ομάδα καλά, θέλω να σας το ξεκαθαρίσω, ώστε κι εσέις να είστε πάντα δίπλα στην ομάδα και να την υποστηρίζετε. Έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωταθλήμα και Κύπελλο και τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί", είπε ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags