Facebook Pixel Ο Βιτόλο πάει Παναθηναϊκό!
| 2011-07-08 21:19:00

Ο Βιτόλο πάει Παναθηναϊκό!

Ο Βιτόλο πάει Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Βίκτορ Βιτόλο μετά το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ, όπως αποκαλύπτει το leoforos.gr!

Μία ανάσα από την πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βίκτορ Βιτόλο και αυτό που απομένει τώρα είναι να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να βάλει την υπογραφή του στο νέο που του έχουν προσφέρει οι άνθρωποι του τριφυλλιού.

Ας αρχίσουμε όμως να ξετυλίγουμε το... κουβάρι της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ο Ισπανός μέσος είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του Δικεφάλου για μείωση των οικονομικών του αποδοχών, που φτάνουν τις 600.000 ευρώ το χρόνο, με αποτέλεσμα οι θεσσαλονικείς να του ζητήσουν να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο παίκτης ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, όμως η πλευρά του βρισκόταν σε επαφές με τους πράσινους και την Παρασκευή φτάσανε σε συμφωνία, με αποτέλεσμα ο Βιτόλο να πάρει άδεια να επιστρέψει από το Άρνεμ στην συμπρωτεύουσα προκειμένου να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του.

Αυτό αναμένεται να γίνει το Σάββατο και αμέσως μετά θα κατέβει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags