Facebook Pixel Έρχονται οι Γερμανοί για Μανωλά!
| 2011-07-08 21:45:00

Έρχονται οι Γερμανοί για Μανωλά!

Έρχονται οι Γερμανοί για Μανωλά!

Η ΑΕΚ κατέθεσε τη νέα πρόταση στον Κώστα Μανωλά αλλά ο νεαρός στόπερ έχει ενημερωθεί πως έρχεται πρόταση από Γερμανία ύψους 1 εκατ. ευρώ!

Για το ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης είχε γράψει το gazzetta.gr πριν κάποιες εβδομάδες αλλά υπάρχουν κι άλλες γερμανικές ομάδες που ενδιαφέρονται. Η πληροφόρηση που έχει αυτή τη στιγμή ο Μανωλάς είναι ότι θα έρθει πρόταση στην ΑΕΚ ύψους ενός εκατ. ευρώ και εννοείται ότι με ένα τέτοιο ποσό, στο περιβάλλον του νεαρού κεντρικού αμυντικού πιστεύουν πως θα πετύχουν συμφωνία για να πάρει τώρα μεταγραφή για το εξωτερικό, αφού σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος και η Ένωση θα κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να πάρει χρήματα.

Αν ο μάνατζερ που υποσχέθηκε στον Μανωλά ότι έρχεται αυτή η πρόταση αποδειχθεί ότι έλεγε... παραμύθια, τότε προφανώς ο κεντρικός αμυντικός θα επιλέξει να συνεχίσει στην ΑΕΚ με νέο συμβόλαιο, ή ακόμη και με αυτό που έχει τώρα, ώστε να φύγει του χρόνου ως ελεύθερος.

Πάντως η λογική λέει πως αν και εφόσον έχει ενημερωθεί ο Μανωλάς ότι έρχεται τέτοια πρόταση, δε θα απαντήσει αύριο ή μεθαύριο στη νέα πρόταση της ΑΕΚ, όπως θα ήθελε η διοίκηση της ΠΑΕ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags