Facebook Pixel Λεβαδειακός σουπερλιγκάτος – Βέροια για φουντάρισμα
| 2017-04-01 19:07:00

Λεβαδειακός σουπερλιγκάτος – Βέροια για φουντάρισμα

Λεβαδειακός σουπερλιγκάτος – Βέροια για φουντάρισμα

Οι Βοιωτοί επικράτησαν 3-1 των Μακεδόνων ύστερα από ένα φοβερό παιχνίδι και πήραν ανάσα στη μάχη για την παραμονή.

Ύστερα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο Λεβαδειακός έχασε απίστευτες ευκαιρίες (ειδικά αυτή του Καλί στο 40' που βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε άουτ), οι γηπεδουχοι μπήκαν στο δεύτερο μέρος με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι. Το γκολ των Βοιωτών δεν ήρθε από οργανωμένη προσπάθεια, αλλά από πέναλτι που κέρδισε ο Καλί από τον Καλτσά στο 50' και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μιλιάζες ένα λεπτό αργότερα.

Η Βέροια όμως δεν το έβαλε κάτω! Στο 71' η ομάδα της Ημαθίας κέρδισε φάουλ κατά την εκτέλεση του οποίου ο Καπετάνος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησαν πολλή ώρα. Μετά από 7 λεπτά, Γιουσούφ και Καραμπουέ συνεργάστηκαν υπέροχα, η μπάλα κατέληξε στον Βασιλείου, ο οποίος εδωσε ξανά το προβάδισμα στους Βοιωτούς.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Γιακουμάκης στις καθυστερήσεις, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-1. Με τη νίκη ο Λεβαδειακός έκανε το +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού (και τον Ηρακλή που παίζει αύριο στην Κέρκυρα), ενώ η Βέροια παρέμεινε τελευταία με 16 και δύσκολα θα σωθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags