Facebook Pixel Η μπανανόφλουδα του Ντέμη…
| 2011-07-09 00:31:00

Η μπανανόφλουδα του Ντέμη…

Η μπανανόφλουδα του Ντέμη…

Πόσα θες να μας τρελάνεις, ρε Ντέμη; Σε μερικά σημεία της συνέντευξης στον Βαξεβάνη ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν όντως αποκαλυπτικός. Έκανε, όμως, και μια γκάφα ο Νικολαϊδης!

Που βγήκε και είπε ότι «ήμουν ενάντια να παίρνει χρήματα το ποδόσφαιρο από το κράτος. Με κοιτούσαν σαν UFO. Με εμένα δεν είχαμε κρατικό χορηγό, έστω κι αν δεν είχαμε λεφτά. Με χορηγό Έλληνα φορολογούμενου δεν μπορεί να λειτουργήσει μια ανώνυμη επαγγελματική εταιρεία».

Πολύ σωστή η οπτική του Νικολαϊδη και μακάρι να το βλέπανε όλοι οι παράγοντες έτσι. Όμως, βρε Ντέμη μας, εσύ δεν πρέπει να μιλάς άσχημα για το κράτος. Με τίποτα, όμως. Δεν θυμάσαι που είχε πέσει πάνω σου για να σε βοηθήσει όλη η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, τότε που τα είχες βάλει με τον Ψωμιάδη, επί προεδρίας Μάκη; Δεν θυμάσαι μετά τι… αγώνα έδωσε το κράτος για να χαριστούν χρέη στην ΠΑΕ ΑΕΚ; Τα στραβά μάτια έκανε το κράτος για να μπορέσει η ΑΕΚ να μπει στο άρθρο 44 και δήθεν να εξυγιανθεί, αφού μόλις λίγα χρόνια μετά ξαναβρέθηκε φεσωμένη.

Αυτά, λοιπόν, για να βάζουμε μερικά πράγματα σε τάξη. Πολύ σωστό είναι αυτό που δήλωσε ο Νικολαϊδης για τη σχέση του κράτους με τις ΠΑΕ, όμως στην ΑΕΚ, όπως και σε άλλους συλλόγους, θα πρέπει να του ανάψουν λαμπάδα. Το κράτος, δηλαδή, έκανε πολλά και για την ΑΕΚ και για άλλες ΠΑΕ. Ποιες κρατικές διαφημίσεις τώρα; Αυτές είναι το λιγότερο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags