Facebook Pixel Κρατάει τη κορυφή η Χιλή
| 2011-07-09 08:03:00

Κρατάει τη κορυφή η Χιλή

Κρατάει τη κορυφή η Χιλή

Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Ουρουγουάη και Χιλή, η οποία παρέμεινε πρώτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς.
 

Για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα Ουρουγουάη και Χιλή μοιράστηκαν τους βαθμούς. Διάθεση υπήρχε και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, όμως κάποιο γκολ δεν μπήκε αν και υπήρχαν οι ευκαιρίες. Η Ουρουγουάη είχε τον Σουάρες να ταλαιπωρεί την άμυνα της Χιλής, η οποία θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο 42΄ όταν και η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μουσλέρα μετά από κόντρα στον Λουγκάνο.

Τα γκολ που έλειπαν στα πρώτα 45 λεπτά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53΄ ο Αλβάρο Περέιρα άνοιξε το σκορ για την Ουρουγουάη από σουτ μέσα στην περιοχή ύστερα από την ασίστ του Σουάρες. Η απάντηση των Χιλιανών ήρθε μετά από 12 λεπτά όταν μετά από ωραία ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Αλέξις Σάντσες μέσα στην περιοχή, ο οποίος με τεχνικό σουτ νίκησε τον Μουσλέρα για να ισοφαρίσει σε 1-1. Μέχρι το τέλος χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές όμως το σκορ δεν άλλαξε με την Χιλή να φτάνει τους 4 βαθμούς και την Ουρουγουάη να ακολουθεί με 2.

Ουρουγουάη (Όσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα (77' Λοντέιρο), Λουγκάνο, Κοάτες, Κάσερες, Πέρες, Ρίος (85' Εγκουρέν), Αλβάρο Περέιρα, Καβάνι (46' Γκονσάλες), Φορλάν, Σουάρες

Χιλή (Κλαούντιο Μπόργκι): Μπράβο, Κοντρέρας, Πόνσε, Χάρα (60' Βαλντίβια), Ίσλα, Μέντελ, Βιντάλ, Μποσεζούρ (73' Καρμόνα), Χιμένες, Σάντσες, Σουάσο (73' Παρέδες).

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags