Facebook Pixel Τρομερές δηλώσεις Κουρμπέλη για Κατσουράνη, Ζέκα και Μπεργκ! - Τι είπε για Ουζουνίδη
| 2017-04-04 12:37:00

Τρομερές δηλώσεις Κουρμπέλη για Κατσουράνη, Ζέκα και Μπεργκ! - Τι είπε για Ουζουνίδη

Τρομερές δηλώσεις Κουρμπέλη για Κατσουράνη, Ζέκα και Μπεργκ! - Τι είπε για Ουζουνίδη

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης, κάνοντας ειδική μνεία σε Ζέκα, Μπεργκ, Ουζουνίδη, αλλά και Κώστα Κατσουράνη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουρμπέλης στην εκπομπή "Αντεπίθεση" στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει: «Ξεκίνησα ως στόπερ στον Αστέρα Τρίπολης αλλά στη συνέχεια άλλαξα με επιλογή του προπονητή μου του Στάικου Βεργέτη και βρέθηκα στα χαφ και στη συνέχεια άλλαξα ξανά. Για μένα είναι πιο απελευθερωμένη θέση αυτή του χαφ, μου αρέσει να παίζω εκεί περισσότερο, αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερη δυσκολία»

Για το αν περίμενε τη μεταγραφή του: «Περίμενα μια μεγάλη μεταγραφή. Το ήξερα και πιο πριν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αφού είχα κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις. Στην αρχή αιφνιδιάστηκα, αλλά στη συνέχεια περίμενα πως και πως να ολοκληρωθεί το θέμα της μεταγραφής μου»

Για τα χρήματα της μεταγραφής του: «Δεν έχω να διαχειριστώ κάτι για το θέμα που συζητήθηκε. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι αξίζω να παίρνω τα λεφτά που παίρνω. Καταλαβαίνω την αμφιβολία για το ποσό που δόθηκε, αφού προερχόμουν από τραυματισμό. Ίσως να είχαν και δίκιο οι άνθρωποι που έκαναν κριτική, αλλά είμαι εδώ για να το αποδείξω ότι τα αξίζω»

Για το τι άλλαξε η παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Δεν αλλάζει κάτι. Από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο πρέπει να τα δίνεις όλα. Έτσι έκανα και θα συνεχίσω να κάνω. Δεν έκανα στην καριέρα μου διακρίσεις σε παιχνίδια. Πάντα έκανα το καλύτερο για την ομάδα που εκπροσωπώ».

Για σύγκριση με τον Κώστα Κατσουράνη: «Κάθε παίκτης βελτιώνεται με τα παιχνίδια. Σίγουρα δεν παύει ένας παίκτης να χρειάζεται βελτίωση και αυτό συμβαίνει όταν παίζει. Πρώτα κοιτάω τα αμυντικά μου καθήκοντα, αλλά θα είναι θετικό αν προσθέσω και το επιθετικό στοιχείο στο παιχνίδι μου. Τι να πούμε για τον Κατσουράνη; Μακάρι να του μοιάσω έστω και στο ελάχιστο. Ήταν μεγάλος παίκτης»

Για την παρουσία του Ουζουνίδη: «Έχει μια δυναμική ως προπονητής. Έχει προσωπικότητα. Όλοι οι παίκτες είμαστε ίδιοι για αυτόν. Θέλει να μας περάσει την αυτοπεποίθηση του νικητή και αυτό το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό. Όλη η δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα βγαίνει σιγά, σιγά προς τα έξω».

Για το ντέρμπι με ΑΕΚ και την εικόνα του Παναθηναϊκού στο β’ μέρος: «Με τον Ολυμπιακό δεν είχαμε απειληθεί καθόλου, χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχουμε κερδίσει με πολύ μεγαλύτερο σκορ. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο με ΑΕΚ και θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από 2-0 το σκορ. Ήταν λογικό η ΑΕΚ, μια μεγάλη ομάδα να αντιδράσει και έτσι έκανε. Χαθήκαμε λίγο μέσα στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο για 30 λεπτά, αλλά συνήλθαμε και φύγαμε νικητές»

Για το σχόλιο του Λάζαρου για Παναθηναϊκό: «Για να το πει ο Λάζαρος το πίστευε και αποτυπώνει την πραγματικότητα. Δεν έχει δει μια ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ να πάει και να παίξει τόσο καλό ποδόσφαιρο όπως εμείς»

Για το Κάρλος Ζέκα: « Είναι ένα καλό εργαλείο ο Ζέκα για κάθε προπονητή. Είναι καθοδηγητής μέσα στο γήπεδο. Τον ακούω με κλειστά μάτια και έχουμε κάνει ένα καλό δίδυμο. Είναι λίγο φωνακλάς, αλλά έτσι πρέπει»

Για τον Μάρκους Μπεργκ: «Δεν έχω δει παίκτη όπως ο Μπεργκ. Είναι κίλερ, με μισή ευκαιρία μπορεί να σου κάνει γκολ. Τι άλλο να πούμε για τον Μπεργκ;»

Για τους στόχους και την εικόνα της ομάδας: «Θέλουμε να υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Για αυτό δουλεύουμε σκληρά. Το τέλος της σεζόν είναι δύσκολο. Έχουμε πλέι οφ, ημιτελικούς Κυπέλλου, θα είμαστε μέσα στους στόχους και θα καταφέρουμε μεγάλα πράγματα. Όσο για τη φυσική κατάσταση, νιώθω καλύτερα από την αρχή που πήγα. Προερχόμουν από τραυματισμό και αποχή. Δεν μπορώ να κρίνω τι γινόταν πριν, αλλά πλέον γίνεται μια σωστή δουλειά που βγαίνει στο γήπεδο. Το βλέπει ο κόσμος και το αισθανόμαστε και εμείς πλέον»

Για την ενδεχόμενη κλήση του στην εθνική ομάδα: «Είναι όνειρο για μένα και για κάθε ποδοσφαιριστή η Εθνική ομάδα. Δεν αγχώνομαι για το πότε ή το αν θα κληθώ. Κοιτάω το παρόν, δουλεύω, εξελίσσομαι και περιμένω την κλήση μου. Κοιτάω τη δουλειά μου και βλέπουμε»

Για την αλλαγή στη διαιτησία: «Είναι σημαντικό να μπαίνεις στο γήπεδο και να πιστεύεις ότι ο διαιτητής θα σε παίξει 50-50. Είναι πολύ καλύτερα πλέον τα πράγματα. Είναι σημαντικό για τον παίκτη να αισθάνεται ότι δεν τον αδικούν. Αν νιώθει κάτι τέτοιο το ένα κακό φέρνει το άλλο. Το θέμα είναι αν το λάθος δεν είναι ανθρώπινο»  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags