Facebook Pixel "Η φάση του Μάνταλου έχει κριθεί από τον διαιτητή"
| 2017-04-04 17:02:00

"Η φάση του Μάνταλου έχει κριθεί από τον διαιτητή"

"Η φάση του Μάνταλου έχει κριθεί από τον διαιτητή"

Αναφορικά με αυτούς που ζητούν την τιμωρία του Μάνταλου, κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ τονίζουν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν μπορεί να κληθεί καν σε απολογία, βάσει συγκεκριμένου άρθρου του πειθαρχικού κώδικα, καθώς η συγκεκριμένη φάση έχει κριθεί καθαρά από τον διαιτητή Παπαδόπουλο στη ροή του αγώνα. 

Εντελώς διαφορετική πχ με τη φάση του Πατίτο στο Καραϊσκάκη, όπου ο Αργεντινός χτύπησε τον Φιγκέιρας, αλλά δεν τον είχε δει ο Σιδηρόπουλος και στη συνέχεια τιμωρήθηκε από το βίντεο.

Η διάταξη του άρθρου 10, παράγραφος 6, εδάφιο του πειθαρχικού κανονισμού πολύ απλά δεν πληρείται καθώς αναφέρει πως: «Η χρήση οπτικών μέσων (π.χ. βίντεο, φωτογραφίες), ως αποδεικτικού υλικού, επιτρέπεται, αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν καταγγελίας από οποιαδήποτε Π.Α.Ε. της ίδιας κατηγορίας, αποκλειστικά και μόνο στις εξής περιπτώσεις: α) διαπίστωση λανθασμένης αναγραφής υπαίτιου ποδοσφαιριστή (ταυτότητας προσώπου παραβάτη), β) παράβαση η οποία διεπράχθη και δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή διότι διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. Στις περιπτώσεις αυτές είναι υποχρεωτική η κλήση σε απολογία»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags