Facebook Pixel Νύκταρης για μεταγραφές, Καρυπίδη και φοβερή ατάκα για Ιντζίδη!
| 2017-04-04 18:09:00

Νύκταρης για μεταγραφές, Καρυπίδη και φοβερή ατάκα για Ιντζίδη!

Νύκταρης για μεταγραφές, Καρυπίδη και φοβερή ατάκα για Ιντζίδη!

Ο Ηρακλής Νύκταρης, κουμπάρος και συνεργάτης του Θοδωρή Καρυπίδη στον Άρη, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στη Superleague και πολλά άλλα...

Τόνισε ότι αν οι «κίτρινοι» πάρουν όλα τα παιχνίδια στο Χαριλάου, θα ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και ψάχνει παίκτες για τον Άρη.

Όσα είπε ο Ηρακλής Νύκταρης στον ArenaFM 89.4:

«O Άρης πάει καλά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι αν κερδίσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια , θα ανέβει κατηγορία. Ο Απόλλων έχει δύσκολο πρόγραμμα από δω και πέρα και μπορεί να βρεθεί πίσω από όλους».

Για το παιχνίδι με τα Χανιά: «Τραβάει η ομάδα πλέον, πριν δεν τραβούσε. Σίγουρα φταίει η φυσική κατάσταση, μετά το 60’ δεν γινόταν τίποτα. Τώρα έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα και είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του Καρυπίδη για τον πρόεδρο της Λαμίας: «Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία, αφού το λέει ο κουμπάρος μου ,εγώ δεν θέλω να σχολιάσω κάτι».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Θα το ξαναπώ, αν ο Άρης κερδίζει στο Χαριλάου, είναι στην πρώτη κατηγορία. Είμαι σίγουρος για αυτό. Ο κουμπάρος μου δεν ήξερε την κατηγορία, του τα έλεγα εγώ αλλά τώρα κατάλαβε. Στην Φούτμπολ Λιγκ πρέπει να παίξεις 34 ντέρμπι, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Άρη, μέχρι και η τελευταία ομάδα.

Είμαι στο εξωτερικό το τελευταίο διάστημα, κατέβηκα μόνο για το παιχνίδι του Άρη στα Χανιά. Παρακολουθώ ποδοσφαιριστές για τον Άρη. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Κύπρο και κοιτάμε για έναν καλό ξένο».

Για τη οικονομική κατάσταση του Θόδωρου Καρυπίδη: «Ακούγονται πολλά και δεν είναι σωστά. Δεν μπορώ να ακούω ποδοσφαιριστές να παίρνουν για παράδειγμα 110.000 ευρώ, να έχει πάρει τα 100.00 και να λέει ότι δεν τον πληρώνουμε. Αυτά είναι γελοία πράγματα. Δεν υπάρχει κανένα οικονομικό πρόβλημα».

Για την προσφυγή του Ιντζίδη: « Έκανε προσφυγή για να πάρει τι; 10.000 ευρώ; Με πιάνουν τα γέλια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags