Facebook Pixel Ο Μαραγκός συνέκρινε Μπεργκ με Βαζέχα και θυμήθηκε τον Άγιαξ
| 2017-04-04 20:55:00

Ο Μαραγκός συνέκρινε Μπεργκ με Βαζέχα και θυμήθηκε τον Άγιαξ

Ο Μαραγκός συνέκρινε Μπεργκ με Βαζέχα και θυμήθηκε τον Άγιαξ

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Σπύρος Μαραγκός, συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» σχολίασε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας, λέγοντας πως ο Έλληνας προπονητής έχει δώσει μεγάλο βάρος στη νοοτροπία της ομάδας, αλλάζοντάς την προς το καλύτερο ενώ μίλησε και για τη σύγκριση που γίνεται ανάμεσα στον Μάρκους Μπεργκ και τον Κριστόφ Βαζέχα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη βελτίωση της ομάδας:
«Το ουσιαστικό και το πιο βασικό είναι η νοοτροπία που έχει περάσει ο κόουτς, πως όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε, όπως πρέπει να τα βλέπει μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Νομίζω ότι αυτό σιγά σιγά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν οι παίκτες και βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Γιατί είναι καλοί παίκτες, απλώς ίσως δεν έδιναν τόσο μεγάλη σημασία και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για τον Πανιώνιο και την πορεία του: «Είναι μια ωραία έκπληξη και την χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με διάρκεια. Κάτι σωστό έχει γίνει εκεί. Έχουν βλέψεις και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε καλύτερα και θέλουμε να κλειδώσουμε τα πλέι οφ».

Για τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι μια δύσκολη και συμπαγής ομάδα, ξέρουμε τις αδυναμίες και τις δυνατότητες που έχει, όμως υπάρχει δυνατότητα και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη».

Για το μικρό «βάθος» στο ρόστερ: «Είναι ένας προβληματισμός ότι δεν υπάρχει πολύ μεγάλο βάθος στο ρόστερ, όμως θεωρώ ότι είναι καλή ευκαιρία και για τα άλλα παιδιά να μπούνε και να αποδείξουν τι αξίζουν ώστε να πετύχουμε όσα θέλουμε να πετύχουμε».

Για τη σύγκριση Βαζέχα με Μπεργκ: «Έζησα τον Κριστόφ από κοντά και ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ένας άνθρωπος με μεγάλη ευχέρεια στο γκολ, όπως έχει τώρα και ο Μάρκους. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ευνοηθεί από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και βοηθά πολύ σε αυτό. Επειδή δημιουργούμε πλέον περισσότερες φάσεις, έρχεται με την ποιότητα του και γι' αυτό έχει φτάσει σε αυτό το σημείο να έχει σκοράρει 20 γκολ».

Για το Άγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1 το 1996: «Είναι μια συγκινητική βραδιά για όσα παιδιά το ζήσαμε. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Ήταν μια βραδιά μαγική, αυτό που έγινε στην επιστροφή ήταν εκπληκτικό, από τα πράγματα που έχεις να θυμάσαι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags