Facebook Pixel Απίστευτο σκηνικό: «Αρπάχτηκαν» δύο παίκτες του Ολυμπιακού στο γκολ Φορτούνη (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-04-05 21:45:00

Απίστευτο σκηνικό: «Αρπάχτηκαν» δύο παίκτες του Ολυμπιακού στο γκολ Φορτούνη (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο σκηνικό: «Αρπάχτηκαν» δύο παίκτες του Ολυμπιακού στο γκολ Φορτούνη (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Παρότι η ομάδα τους είχε καταφέρει να προηγηθεί και οι συμπαίκτες τους πανηγύριζαν, αυτοί βρήκαν την ευκαιρία να λογομαχήσουν! Δείτε τι έγινε στο 1-0 των πρωταθλητών... 

Ο Τάκης Λεμονής, από την πρώτη μέρα που επέστρεψε στο Λιμάνι, έδωσε μεγάλη βάση στην ψυχολογία και στο πώς να …ηρεμήσει τους παίκτες του, ωστόσο ακόμα υπάρχουν κάποιες στιγμές που ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού χάνουν τη συγκέντρωσή τους και το …μυαλό τους, ακόμα και την ώρα αγώνων.

Δεν είναι τυχαίο σίγουρα, ότι στο πρώτο γκολ των Πειραιωτών στην Κέρκυρα, το οποίο και τους έφερε πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού τίτλου, δύο άσοι των πρωταθλητών αντί να χαρούν το 0-1 του Φορτούνη, "αρπάχτηκαν" μεταξύ τους την ώρα των πανηγυρισμών!

Πρόκειται για τους Φιγκέιρας και Ντα Κόστα, οι οποίοι έτρεξαν να αγκαλιάσουν τον Φορτούνη, ωστόσο την ώρα που …γιόρταζαν το τέρμα του Έλληνα άσου, αντάλλαξαν και κάποιες κουβέντες μεταξύ τους, σκηνικό που έπιασε και η κάμερα του συνδρομητικού.

Οι δύο αμυντικοί του Ολυμπιακού, που θυμίζουμε ότι έχουν διαφωνήσει έντονα και σε άλλα φετινά παιχνίδια, είχαν "προηγούμενα" για μία φάση που είχε γίνει στην άμυνα λίγα δευτερόλεπτα πριν.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ένα μπέρδεμα μεταξύ Μποτία-Φιγκέιρας, για το ποιος θα πάει πρώτος στην μπάλα (την άφηνε ο ένας στον άλλον…), με αποτέλεσμα ο Ισπανός μετά από λάθος συνεννόηση να την πετάξει εκτός γηπέδου.

Οι δυο τους συζήτησαν για το λάθος και ο Πορτογάλος μπακ φάνηκε από την κάμερα να δείχνει τον Ντα Κόστα, χρεώνοντας πιθανότατα σε αυτόν τη λάθος συνεννόηση.

Ο έμπειρος στόπερ, λοιπόν, μάλλον δεν το ξέχασε και όταν βρέθηκαν κοντά, έστω κι αν ήταν στους πανηγυρισμούς του γκολ, τα …είπαν ένα χεράκι!

Δείτε το απίστευτο σκηνικό στις παρακάτω φωτογραφίες και μετά 0:23 του βίντεο ΕΔΩ


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags