Facebook Pixel Το... μήνυμα Θεοδωρίδη για τους εξυγιαντές!
| 2017-04-05 23:13:00

Το... μήνυμα Θεοδωρίδη για τους εξυγιαντές!

Το... μήνυμα Θεοδωρίδη για τους εξυγιαντές!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, τόνισε πως ακόμα δεν τέλειωσε στο πρωτάθλημα, ενώ μας... άναψε φωτιές για την επόμενη εβομάδα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε και μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος και τόνισε πως την άλλη εβδομάδα θα τα πει ξανά για τους εξυγιαντές.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Εγώ θέλω το πρωτάθλημα να το πάρουμε και μαθηματικά: μόνο τότε θα είμαστε πρωταθλητές. Θα παίξουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος γιατί σεβόμαστε τον θεσμό. Και ας λένε όλοι οι εξυγιαντές ότι θέλουν: εμείς θα αποδεικνύουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Έγινε ένα ωραίο ματς. Έπρεπε να το έχουμε καθαρίσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να βάλουμε τρία γκολ. Κρατήσαμε πολύ εύκολα το 0-1, διπλασιάσαμε το σκορ και χάσαμε και κάποια άλλα γκολ. Είμαι πάντα υπέρ του αποτελέσματος και να παίρνουμε τους βαθμούς.

Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια. Όσο πιο σύντομα το πάρουμε, τόσο το καλύτερο για τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Γιατί αυτή η κούραση δεν είναι εύκολο να φύγει και με καινούριο προπονητή. Βλέπω μεγάλη βελτίωση στην ομάδα. Είχα πει πως θα γίνει δύσκολο παιχνίδι εδώ και είχα βγει στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Ευτυχώς εισακούστηκα: δεν έγινε το παραμικρό, ήταν άψογοι της Κέρκυρας. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι και διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Ελπίζω οι φίλαθλοί μας να ευχαριστήθηκαν γιατί η ομάδα έπαιξε μπάλα. Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα για τους εξυγιαντές και όλα αυτά που συμβαίνουν δυστυχώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags