Facebook Pixel Τρομερά πράγματα με Μάριν - Φορτούνη στο Λιμάνι – "Τρελαμένος" ο Γερμανός, δείτε τι έκανε μετά το ματς
| 2017-04-05 23:30:00

Τρομερά πράγματα με Μάριν - Φορτούνη στο Λιμάνι – "Τρελαμένος" ο Γερμανός, δείτε τι έκανε μετά το ματς

Τρομερά πράγματα με Μάριν - Φορτούνη στο Λιμάνι –  "Τρελαμένος" ο Γερμανός, δείτε τι έκανε μετά το ματς

Ποιος το περίμενε ότι θα γίνονταν όλα αυτά με τους δύο άσους. Και ειδικά με τον έναν που μέχρι πρότινος ήταν «ξεγραμμένος»! Για όλα, πάντως, «ευθύνεται» ένας, ο Τάκης Λεμονής...

Αν και το ματς στην Κέρκυρα ήταν μόλις το δεύτερο του Τάκη Λεμονή στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, είναι πλέον φανερό πως ο Έλληνας κόουτς έχει καταφέρει να αλλάξει πράγματα στην ομάδα του και να τη βελτιώσει σε ορισμένους τομείς, ενώ επίσης είναι ξεκάθαρα και τα μεγάλη λάθη που είχε κάνει ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός του Λεμονή, όπως έδειξε στα δύο παιχνίδια με Πλατανιά και Κέρκυρα, παίζει πλέον ωραίο ποδόσφαιρο, το οποίο και αρέσει στον κόσμο του και φέρνει αποτελέσματα. Ο προπονητής των Πειραιωτών κατάφερε να βάλει ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας, ξεκινώντας μαζί στην 11αδα τους Φορτούνη και Μάριν και δίνοντας τους έναν νέο ρόλο.

Ο Γερμανός, που …δεν υπήρχε στου Ρέντη για τον Μπέντο, πήρε φανέλα βασικού και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος και κατάφερε να βρει δύο φορές δίχτυα, ενώ συνολικά η παρουσία του είναι εξαιρετική. Ο Μάριν όχι μόνο είναι μέσα στις φάσεις, αλλά δείχνει και τρομερή διάθεση, γυρνώντας ακόμα και πίσω για να μαρκάρει, κάτι που συνέβη πολλές φορές στην Κέρκυρα. Όσον αφορά την ποιότητά του, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση, καθώς κάθε επαφή του με την μπάλα ξεχωρίζει.

Ο Λεμονής κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να ανεβάσει ψυχολογικά τον Γερμανό, ο οποίος δείχνει ενθουσιασμένος με τις εξελίξεις, αλλά και ευχαριστημένος από τον τρόπο που του συμπεριφέρεται ο νέος του προπονητής. Δεν είναι τυχαίο ότι βγάζει αυτή την εικόνα στο χορτάρι (στο 0-2 στην Κέρκυρα έχει γυρίσει πίσω, έχει κλέψει την μπάλα και έχει ξεκινήσει μόνος τη φάση!), ότι και σήμερα έτρεξε στον Λεμονή για χειραψία, ενώ μετά το φινάλε έκανε σαν… μικρό παιδί, πειράζοντας τον Ανσαριφάρντ (δείτε φωτογραφία στο τέλος).

Ο Μάριν φυσικά και είναι χαρούμενος, που όχι μόνο παίζει, αλλά είναι και πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό, ενώ στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στον πρώην προπονητή του όσο και στη διοίκηση, η οποία μάλλον βλέπει και πιο …ζεστά την παραμονή του και μετά το καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα όμως, "μεταμορφωμένος" προς το καλύτερο είναι πλέον και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος με εντολή του Λεμονή δεν αγωνίζεται ψηλά, ως δεύτερος επιθετικός, αλλά είναι πιο πίσω και παίρνει πιο χαμηλά την μπάλα, με συνέπεια να μη χάνεται μέσα στο γήπεδο και να μην κλείνεται από τους αντιπάλους.

Ο Έλληνας άσος μπορεί να κυκλοφορεί την μπάλα, έχει την ποιότητα, ενώ με την ελευθερία των κινήσεων που του έχει δώσει ο Λεμονής, μπορεί να βοηθάει περισσότερο στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ...κόψει μαχαίρι τις σέντρες από πίσω.

Παράλληλα, οι αμυντικοί, σε αντίθεση με ό,τι βλέπαμε επί Μπέντο, δεν "γεμίζουν" την μπάλα και πάντα ψάχνουν είτε τον Καμπιάσο είτε τον Φορτούνη, ώστε να ανεβάσουν ήρεμα και σωστά την μπάλα μπροστά και να φτιάξουν σωστά τις επιθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίρνει κορυφαίο χαφ στο ...τσάμπα ο Ολυμπιακός - Πότε έκλεισε το super deal!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags