Facebook Pixel Αποκάλυψη Σπανού: "Έτσι έκλεισε ο Σαββίδης τον Λημνιό" - "Αυτός ο παίκτης έχει το μεγαλύτερο προσόν στην Ελλάδα"!
| 2017-04-06 15:53:00

Αποκάλυψη Σπανού: "Έτσι έκλεισε ο Σαββίδης τον Λημνιό" - "Αυτός ο παίκτης έχει το μεγαλύτερο προσόν στην Ελλάδα"!

Αποκάλυψη Σπανού: "Έτσι έκλεισε ο Σαββίδης τον Λημνιό" - "Αυτός ο παίκτης έχει το μεγαλύτερο προσόν στην Ελλάδα"!

Φοβερές δηλώσεις του αφεντικού του Ατρομήτου για τον άσο που πήρε ο ΠΑΟΚ.

«Οι άλλοι ενδιαφερόμενοι ήταν σε φιλολογικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε γρήγορα. Εγώ με τον κ. Σαββίδη συναντήθηκα την περασμένη εβδομάδα και δώσαμε τα χέρια. Όταν δίνω το λόγο μου είτε έχουμε υπογράψει είτε όχι δεν έχει σημασία. Πιστεύω ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει υψηλή προοπτική έχει πολλά προσόντα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Σπανός στον ΣΠΟΡ ΦΜ, αφού πρώτα είχε τονίσει ότι η συμφωνία με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε «κλείσει» πριν από δέκα ημέρες.

Στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Λημνιού, αποκαλύπτοντας το μεγάλο του προσόν. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε...

«Για μένα έχει το μεγαλύτερο προσόν που μπορεί να έχει ένας παίκτης και αυτό είναι είναι η καλή τεχνική, κάτι το οποίο λείπει από τον ελληνικό χώρο. Σίγουρα έχει αδυναμίες. Είναι μόλις 19 και είναι η πρώτη φόρα που παίρνει σημαντικό χρόνο. Πρέπει να έχει το κεφάλι χαμηλά και να δουλέψει. Κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι κυκλοφορεί σε αυτές τις ηλικίες και θα έχει και τον Ίβιτς που έχει δουλέψει για χρόνια με νέους παίκτες στην Κ-20 του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει μαζί του, οπότε εξαρτάται από εκείνον αν θα τα καταφέρει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags