Facebook Pixel Επική ατάκα Κόρμπου για το πέναλτι στον Λέτο!
| 2017-04-06 23:04:00

Επική ατάκα Κόρμπου για το πέναλτι στον Λέτο!

Επική ατάκα Κόρμπου για το πέναλτι στον Λέτο!

Ο αρχηγός του Πανιωνίου μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τόνισε ότι το πέναλτι έκρινε την αναμέτρηση, εκστομίζοντας φοβερή ατάκα για την συγκεκριμένη φάση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Σίγουρα δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού. Δώσαμε στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να χάσει, αν θυμάμαι καλά, είχε ένα δοκάρι και έχασε άλλες δύο ευκαιρίες με καλές προϋποθέσεις. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε, βγήκαμε στην επίθεση, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε κι εμείς δυνατά, μπήκε και ο Παναθηναϊκός δυνατά. Πιστεύω ότι το παιχνίδι πήγαινε για ισοπαλία, αλλά έγινε αυτή η φάση με το πέναλτι και χάσαμε 1-0».

Για την αλλαγή συστήματος πριν τη σέντρα, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα κι αν τους επηρέασε: «Σίγουρα πήγαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο, δε μας βγήκε στην αρχή, το αλλάξαμε, παίξαμε αυτό που ξέρουμε, οπότε βρεθήκαμε και καλύτερα μες στο γήπεδο όλοι οι παίκτες μεταξύ μας και μετά πιστεύω ότι στο πρώτο λεπτό έπρεπε να' χει σκοράρει ο Παναθηναϊκός, μετά, όμως, το πρώτο τέταρτο δεν έπρεπε να' χει σκοράρει».

Για το αν έχει άποψη για τη φάση του πέναλτι: «Μόνο το γέλιο μου. Τίποτα άλλο. Δε θέλω να το σχολιάσω γιατί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά που συμβαίνουν στις τέσσερις γραμμές. Είναι άλλοι για να σχολιάζουν τις φάσεις. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Είναι η αγκωνιά που έφαγα εγώ στον αέρα, είναι πολλά. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Δεν κοιτάμε πίσω, έχουμε ένα παιχνίδι σε τρεις μέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό».

Για το πρώτο ματς απέναντι στον Ουζουνίδη: «Εντάξει, αυτό μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Εγώ που είμαι μεγαλύτερος στην ομάδα, εντάξει έχω αντιμετωπίσει κι άλλους παλιούς μου προπονητές, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά απ' όταν έφυγε ο κ. Ουζουνίδης, με τον κ. Μιλόγεβιτς παίζουμε τελείως διαφορετικά. Παίζουμε ένα άλλο στιλ ποδοσφαίρου, εντάξει δεν ήταν κάτι που σκεφτήκαμε πιστεύω ή εγώ ή οι συμπαίκτες μου, δεν πιστεύω ότι το σκέφτηκε κανένας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags