Facebook Pixel Τρομερό κράξιμο Ραπτό για Λημνιό: "Δεν τον πιστεύει ούτε ο Σπανός", "Τον περνάω κι εγώ που είμαι γέρος"!
| 2017-04-07 09:45:00

Τρομερό κράξιμο Ραπτό για Λημνιό: "Δεν τον πιστεύει ούτε ο Σπανός", "Τον περνάω κι εγώ που είμαι γέρος"!

Τρομερό κράξιμο Ραπτό για Λημνιό: "Δεν τον πιστεύει ούτε ο Σπανός", "Τον περνάω κι εγώ που είμαι γέρος"!

Άγριο το χώσιμο του Θεσσαλονικιού δημοσιογράφου, με αφορμή τη μεταγραφή του νεαρού εξτρέμ στον Δικέφαλο! Γιατί τα ψέλνει στον γιο Σαββίδη και ποιοι είναι πόρνες πολυτελείας;

Ο γιος του Σαββίδη είναι 28 ετών αλλά έχει μυαλό κουκούτσι. Όπως είπε και ο μπαμπάς του, δεν μπορεί να διοικήσει ακόμα γιατί είναι μικρός. Μετά τα 40 και το δεύτερο παιδί, θα ωριμάσει. Θα μου πεις όσοι βρίσκονται σε γραφεία Τύπου ή είναι τεχνικοί διευθυντές κ.λπ. σε μία ομάδα, έχουν καλύτερη συμπεριφορά από τον Γιώργο; Ο Γιώργος, πάντως, είναι εναντίον των ηρακλειδέων, παρότι είχε γίνει συμφωνία να πάρουν λεφτά και να σωθεί ο Ηρακλής, μία ιστορία που είχε αρχίσει με τη μεταγραφή του Λάμπρου. Αλλά τον εξόργισε το πανό της Θύρας 10 για τη γιαγιά του. Δεν έχει πρόβλημα με την ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά με το οργανωμένο οπαδικό κίνημα του Ηρακλή.

Όσον αφορά τη μεταγραφή του Λημνιού στον ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι ο Σπανός είναι αντι-επικοινωνιακός. Έρχεται μία ομάδα και σου λέει ότι θέλει τον Λημνιό, κι εσύ παίζεις αντίπαλος με αυτή την ομάδα. Κάνε ένα crash test: Βάλτον έξω αριστερά, που παίζει ο Κίτσιου και είναι η χαρά του αντίπαλου εξτρέμ. Γιατί ο Κίτσιου είναι άθλιος στο μαρκάρισμα, αν και επιθετικά είναι πολύ καλός. Πηγαίνεις και βάζεις τον Κυριακίδη έξω αριστερά, που είναι μπακ. Λες και έχει αδυναμίες ο Λημνιός και ήθελε να τις κρύψει. Εκτός αν δεν πιστεύει στην αξία του και ήθελε να τον ακυρώσει. Όταν έχω ένα καλό προϊόν το βγάζω στη βιτρίνα, αυτό ξέρω εγώ. Αν το προιόν μου μυρίζει σαλμονέλα θα το βάλω στα μέσα ράφια. Αυτή η κίνηση του Σπανού δείχνει ότι δεν τον πολυπιστεύει. Αλλιώς θα τον είχε βάλει να παίξει εναντίον του ΠΑΟΚ, να έχει καλή αγωνιστική παρουσία και μετά να ζητήσει 1,2 εκ. ευρω και όχι 900 χιλ.

Με το ενδιαφέρουν του ο ΠΑΟΚ για τον Λημνιό, πάντως, ακυρώνει τον Μυστακίδη. Και το έχει κάνει πριν ακόμα τραυματιστεί, καθώς ενδιαφέρεται αρκετό καιρό για τον Λημνιό. Οπότε είναι σαν να παραδέχονται ότι δεν βρήκαν θέση στον Μυστακίδη, τον βάζει πότε εξτρέμ, πότε μπακ, πότε δεύτερο σέντερ φορ. Δεν τον πιστεύουν και τον ακυρώνουν αγοράζοντας με 1 εκ. ευρώ έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση και είναι, επίσης, νεαρός. Όπως ο Σπανός ακύρωσε τον Λημνιό και δεν τον έβαλε να παίξει εναντίον του Κίτσιου, που ακόμα κι εγώ που είμαι γέρος μπορώ να τον περάσω!

Κι ένα μικρό σχόλιο για όσα ακούγονται, ξανά, περί διαιτησίας: Οι διαιτητές είναι πόρνες πολυτελείας. Πάνε πάντα με τον ισχυρό, απλώς αυτή τη στιγμή δεν ξέρουν ποιον νταβατζή να επιλέξουν. Γι' αυτό και βλέπουμε μία διαιτησία που δεν γέρνει προς κάποια ομάδα. Όταν ξεκαθαρίσει τι θα γίνει στην ΕΠΟ, οι διαιτητές θα είναι από μόνοι τους με τον ισχυρό. Πιθανόν με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ολυμπιακό, το γεγονός ότι πουλάνε παίκτες και δεν ασχολούνται με τις εξελίξεις στην ΕΠΟ, δείχνει ότι ο Μαρινάκης είναι στην πόρτα της εξόδου. Αν ήμουν οπαδός του Ολυμπιακού δεν θα υποψιαζόμουν ότι κάτι τρέχει τόσο λόγω των πωλήσεων των παικτών, αλλά με το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό δεν ασχολήθηκαν με της Ενώσεις. Αυτό δείχνει ότι τώρα που δεν βγαίνει απευθείας ο πρωταθλητής αλλά μέσω των πλέι οφ, παρατάω τον Ολυμπιακό και πηγαίνω στη Νότιγχαμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags