Facebook Pixel Γνωστός ΠΑΟΚτσής στάζει μέλι για Λημνιό!
| 2017-04-07 12:24:00

Γνωστός ΠΑΟΚτσής στάζει μέλι για Λημνιό!

Γνωστός ΠΑΟΚτσής στάζει μέλι για Λημνιό!

Ένα γνωστό μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου και προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο!

Ο προπονητής της Εθνικής Παίδων και πρώην παίκτης του Δικεφάλου, Βασίλης Γεωργόπουλος μίλησε στον Arena fm 89,4 για τον Δημήτρη Λημνιό, με αφορμή την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:
"Ο Δημήτρης Λημνιός είναι πολύ καλή προσθήκη για το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Είναι παίκτης γραμμής, διεισδυτικός εκρηκτικός, ντιμπλέρ. Είναι μικρός ακόμα και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Παίζει εξτρέμ, στράικερ, αλλά μπορεί και ως δεύτερος επιθετικός. Είναι φοβερός στον κενό χώρο, πειθαρχημένος, ενώ μαρκάρει. Η κεφαλιά δεν είναι το ατού του. Είναι στο 50% αυτού που μπορεί να βγάλει στο γήπεδο. Όλα έγιναν γρήγορα. Στα 14 τον βρήκαν στο Βόλο, πέρασε απ' την Εθνική Παίδων, ενώ τώρα αγωνίζεται βασικός στην Εθνική Νέων".

Για το ποια συμβουλή θα του έδινε: "Θα του έλεγα να δουλέψει και να έχει υπομονή. Να μην απογοητευτεί. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει πολύ με τις ακαδημίες. Έρχονται πολλά καλά νέα παιδιά γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Λημνιός είναι παίκτης ενδεκάδας. Είναι πολύ γρήγορος και νομίζω μπορεί να παίξει άμεσα. Έχει ταχύτητα και το στυλ του Δημήτρη Παρίδη. Είναι θυελλώδης και βλέπω λαμπρό μέλλον για το παιδί αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags