Facebook Pixel «Ψήνεται» ανατροπή με Μασούντ! Το «φλερτ» με μεγάλη ελληνική ομάδα και η… καψούρα του Ιρανού
| 2017-04-07 20:41:00

«Ψήνεται» ανατροπή με Μασούντ! Το «φλερτ» με μεγάλη ελληνική ομάδα και η… καψούρα του Ιρανού

«Ψήνεται» ανατροπή με Μασούντ! Το «φλερτ» με μεγάλη ελληνική ομάδα και η… καψούρα του Ιρανού

Με ποιον συζητάει ο άσος του Πανιωνίου και τι θέλει ενόψει καλοκαιριού; Η σχέση του με την Πλατεία, ο μάνατζερ και η… σφήνα από την Ελλάδα. Διαβάστε στο SportDog!

Μετά τα δύο… επιτυχημένα σήριαλ που ζήσαμε στην Πλατεία με τους Τάσο Μπακασέτα και Καρίμ Ανσαριφάρντ, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο που έχει ήδη αρχίσει και έχει ως βασικό πρωταγωνιστή τον Σοτζέι Μασούντ!

Ο Ιρανός άσος έχει εξαιρετική σεζόν στον Πανιώνιο και έχει δείξει πως πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να έχει «πατήσει» τα 32, ωστόσο έχει φοβερή ποιότητα και βγάζει μέσα στο ματς φάσεις, που ελάχιστοι ποδοσφαιριστές στην Σούπερ Λιγκ μπορούν να τον μιμηθούν.

Ο Μασούντ λοιπόν αναμένεται μας απασχολήσει πολύ έντονα μεταγραφικά το φετινό καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται με τον Πανιώνιο και πλέον μπορεί (από τον Γενάρη μάλιστα) να συζητάει με όποια ομάδα θέλει, για να συνεχίσει εκεί, αφού μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορήσει, ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχουν ήδη κάνει κρούση στον Ιρανό άσο, ο οποίος «βλέπει» θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Τριφύλλι, καθώς θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα που στοχεύει σε τίτλους και παράλληλα, θα αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

Ωστόσο, ακόμα δεν είναι… τελειωμένη η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό (υπάρχει άλλωστε και μία μικρή διαφορά στο οικονομικό), ενώ στο «παιχνίδι» παραμένει και ο Πανιώνιος, ο οποίος μαθαίνουμε ότι σίγουρα θα κάνει κίνηση, ώστε να τον κρατήσει στην Πλατεία με νέο συμβόλαιο!

Μάλιστα, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο μάνατζέρ του, είναι ενήμεροι για το «θέλω» του Πανιωνίου και έχουν δεσμευτεί, ότι θα μιλήσουν και με τους Νεοσμυρνιώτες, με τους οποίους άλλωστε έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Ωστόσο, ο Ιρανός γνωρίζοντας ότι έχει κάνει μία σούπερ χρονιά, φαίνεται πως θα περιμένει μέχρι το τέλος για… κάτι καλύτερο, είτε από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό.

Δεν «τρελαίνεται» πάντως για μεταγραφή εκτός Ελλάδας, καθώς όπως λέει συνεχώς στο περιβάλλον του, περνάει πολύ καλά στη χώρα μας και στόχος του είναι να βρει ένα καλό συμβόλαιο, από τους «μεγάλους» που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον. Δεν βιάζεται να απαντήσει ούτε και να συμφωνήσει με κάποιον από τώρα, καθώς στόχος τους είναι να πάρει την καλύτερη προσφορά από τους… ενδιαφερόμενους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags